?>

MHP Kilis İl Başkanı Özdemir:‘’Kilis’imizin il oluşunun 28. yıldönümünü kutluyorum’’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı Mustafa Özdemir, Kilis için önemli bir gün olan Kilis'in İl oluşunun 28. yılı dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜNDEM - 3 yıl önce

MHP Kilis İl Başkanı Özdemir:‘’Kilis’imizin il oluşunun 28. yıldönümünü kutluyorum’’

Kilis

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı Mustafa Özdemir, Kilis için önemli bir gün olan Kilis'in İl oluşunun 28. yılı dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

MHP Kilis İl Başkanı Özdemir mesajında ‘’Kilis'in gelişmiş iller arasındaki yerini almak için, hızla büyüyüp gelişen üniversitesi ve eğitimdeki başarılarının yanında, kültür-turizm alanındaki inanç turizmi şehri olma ve sanayideki ihtisaslaşmış hedeflerini de gerçekleştirmek için emin adımlarla yürüyor. Kilis’imizin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasını sağlamak, İlimizin tarihi zenginliklerinin tanıtımı ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, eğitimdeki başarının devamı ve daha da üst seviyelere çıkarılmasını sağlamak temel hedefimizdir. İnsanlarımıza imkan oluşturan, refahı ve adaleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni fırsatlar sağlayan bir anlayış içerisindeyiz.

Kilis, eğitimde, kültür-turizmde ve sanayide etkinliğini her geçen gün biraz daha artırma amacıyla ülkemize yeni değerler, yeni güzellikler sunmaya gayret etmektedir. Ben bu hedefe, top yekun yöneticilerimizle, iş adamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve halkımızla birlikte bir bütünlük içerisinde ulaşacağımıza inanıyorum. Milletimize bu seviyede hizmet üretmek, şehrimizin kalkınmasına, insanımızın refahına, huzuruna katkı sağlamak bizler için büyük bir heyecan vesilesidir. Bu duygularla Kilis’imizin il oluşunun 28. yıldönümünü kutlar, İlimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Kilisli hemşerilerim olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber : Şükrü UNCUOĞLU

Kaynak: vizyonhavadis.com

Haftanın Öne Çıkanları

Geleceğe giden yolda, Kilis’te yenilenebilir enerjinin temelleri atılıyor!!

2023-06-02 16:23 - TEKNOLOJİ

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kurtalan Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

2023-05-30 19:03 - YAŞAM

Otlu peynir yapımı başladı

2023-05-31 11:52 - YAŞAM

Tarihte bugün ne oldu? 3 Haziran

2023-06-03 08:00 - GÜNDEM

Baykan kent ormanına ziyaretçi akını

2023-05-31 14:59 - YAŞAM

Tarihte bugün ne oldu? 31 Mayıs

2023-05-31 09:52 - GÜNDEM

Gül'ün rozetini eşi taktı

2023-05-31 12:06 - GÜNDEM

Yılda sadece 15 gün açan endemik Siirt adaçayı korunuyor

2023-06-04 14:13 - YAŞAM

SİİRT İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDA BİR GÜNLÜK TEMSİLİ ASKERLİK RENKLİ GÖRÜTÜLERE SAHNE OLDU

2023-05-31 14:49 - YAŞAM

Siirt'in dar sokakları kentsel dönüşümü bekliyor

2023-05-31 12:37 - YAŞAM

İlgili Haberler

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

Sabahın karanlığında oraya koştular

10:38 - GÜNDEM

Bu cadde acilen düzenleme bekliyor

11:20 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR

11:42 - YAŞAM

ÇOCUK EVLERİNDE TURŞU MESAİSİ

11:12 - YAŞAM

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

JANDARMA FISTIK HIRSIZLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

10:24 - ASAYİŞ