?>

Türkiye'nin ilk sanal turizm fuarında Fethiye de tanıtıldı

COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenen 14. Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Fethiye etkili şekilde tanıtıldı.

YAŞAM - 4 yıl önce

MUĞLA (İGFA) - Türkiye'nin ilk sanal turizm fuarı olan 14. Travel Turkey Dijital İzmir Fuarı'nda, tanıtım filmleri ve görsellerle tanıtılan Fethiye standına ziyaretçilerin yoğun ilgisi oldu.

14. Travel Turkey İzmir Digital Fuarı'na, 14 ülke yer alırken, 64 ülkeden yüzlerce ziyaretçi tarafından gezildi. Salgın ortamında turizm sektörü paydaşının dijital platformda bir araya gelmesini sağlayan fuar, Türkiye'de turizm fuarları açısından yeni bir dönemi başlattı. İZFAŞ'ın dijital altyapısıyla sadece sanal ortamda 25 Şubat 2021 tarihinde çevrimiçi olarak kapılarını açan 14.Travel Turkey İzmir Digital Fuarı, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini aynı ortamda buluşturdu. Turizmciler, platform üzerinden randevu oluşturup görüntülü B2B görüşmelerle yeni iş bağlantıları kurdu. Fuarda Fethiye'nin reklam ve stant giderleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Belediyesi tarafından karşılandı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türkiye'de turizm sektörünün ilk sanal fuarı 14.Travel Turkey İzmir Digital'de Fethiye ve Seydikemer bölgesinin en iyi şekilde tanıtılması için tüm turizm paydaşlarıyla birlikte hazırlandıklarını söyledi.

Çıralı, Fethiye'nin Türkiye'nin ilk sanal turizm fuarında en iyi şekilde tanıtımı için Turizm Konseyi ile birlikte hareket ettiklerini kaydederek, "Fethiyemizin her yönüyle, doğal güzelliklerini, alternatif turizm seçeneklerini ön plana çıkartacak şekilde 14. Travel Turkey İzmir Digital Fuarı'na yer aldı. COVID-19 küresel salgını nedeniyle yaşanan kriz dönemini etkin tanıtımla fırsata çevirdi. Dünyanın dört bir yanından katılımın olduğu 14. Travel Turkey Digital Fuarı'nda bizi yalnız bırakmayan tüm Fethiye sevdalılarına teşekkür ederiz. Fethiyemiz, 2021 yılı turizm sezonundaki tüm belirsizliklere rağmen misafirlerini ağırlamaya hazır. Muhteşem doğamız, tertemiz koylarımız, mavi bayraklı plajlarımız, güvenli turizm belgeli otellerimiz, butik işletmelerimiz, yürüyüş yollarımız ve yamaç paraşütü başta olmak üzere alternatif spor etkinliklerimizle 2021 turizm sezonunda yerli ve yabancı misafirlerimizi bekliyoruz" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

1 litre atık yağ 1 milyon litre suyu kirletiyor

2021-02-26 10:41 - EKONOMİ

Konya'da gol sesi çıkmadı

2021-02-26 18:31 - SPOR

Milletvekili Osman Boyraz'dan memleketine anlamlı yardım

2021-03-01 18:03 - GÜNDEM

Türk profesör Prof. Dr. Berrin Tansel'e NASA'dan ödül

2021-02-28 09:49 - GÜNDEM

İrfan Can Kahveci: İnşallah Fenerbahçe'den Avrupa'ya gideceğim

2021-03-02 12:30 - SPOR

Batman'da Burak Gross'a görkemli açılış

2021-02-25 12:47 - YAŞAM

Derbinin tarihi belli oldu

2021-03-02 17:41 - SPOR

Kenan Doğulu'dan şok Beren Saat paylaşımı!

2021-02-26 11:16 - MAGAZİN

Derbinin VAR hakemi belli oldu

2021-02-28 11:36 - SPOR

TOFAŞ'ın rakibi Galatasaray

2021-02-26 12:59 - SPOR

İlgili Haberler

Emrah'tan İl Emniyet Müdürü Öztürk'e ziyaret

10:57 - YAŞAM

Askerlik Şubesi Yeni Binasında Hizmete Başladı

13:11 - YAŞAM

Siirt'te ÇATOM Ziyareti: Kadınların Güçlenmesine Vurgu

10:07 - YAŞAM

Şanlıurfa’da tarımsal sulama alanlarında kaçak tüketim yüzde 96’ya ulaştı

15:52 - YAŞAM

Siirt Havalimanı 2025 Yaz Uçuş Tarifesi Yayınlandı

23:34 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Siirt Türk Telekom Fen Lisesi'nden GAP Yeşil İnovasyon'da Büyük Başarı

12:32 - EĞİTİM

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Normal Doğum Bilinçlendirme Etkinliği Düzenlendi

10:11 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi Verildi

10:09 - SAĞLIK

Siirt'te İşçiler 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutladı

15:03 - GÜNDEM

Siirt’te Su Krizi Aşıldı: Hesko İsale Hattı'ndaki Arıza Giderildi

16:07 - GÜNDEM