?>

Vali Yardımcısı Eker, “Gaziantep’te Görev Yaptığım İçin Şanslıyım”

Gazetecilik kutsal bir meslek

GÜNDEM - 3 yıl önce

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi.

İLK ZİYARETİ REKTÖRE YAPTILAR

Bölge illerinden gelen Gazeteciler Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı ziyaretlerinin ardından Vali Yardımcısı İlker Eker’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı Mehmet Çelik, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı ve Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Arif Kurt, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Eğe Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Seda Köktener, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Cihangir, Nevşehir, Kırşehir, Mersin, Kahramanmaraş, Ordu, Kilis, Şanlıurfa, Muğla, Batman, Siirt, Şırnak, Adıyaman, Mardin’den, Gaziantep,Malatya, Elazığ’dan gelen çok sayıda cemiyet başkanı katıldı.

BU İLDE GÖREV YAPMAK BÜYÜK ŞANS

Vali Yardımcısı Eker, Gaziantep’in tarihi, kültürel zenginliklerinin yanı sıra sektör çeşitliliği açısından da oldukça zengin olduğunu belirterek, “Bu şehirde görev yaptığım için kendimi şanslı görüyorum. Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi.

Vali Yardımcısı Eker, gazetecilerin kutsal bir görev yaptığını belirterek, “Gazeteciler fedakarca çalışıyor. Bunu depremde de gördük. Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine yardım yapıldı. Bunda sizlerin katkısı büyük. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz şimdiden kutlu olsun” dedi.

AİGF Genel Başkanı Arif Kurt’da, deprem bölgesinde haber akışını sağlayan gazetecileri ödüllendireceklerini belirterek, Vali Yardımcısı Eker’e teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye'nin en kalabalık ili belli oldu! Gaziantep kaçıncı sırada?

2024-01-09 09:52 - GÜNDEM

Gaziantep'e 'Amanos Tüneli' MÜJDESİ! Dev Proje Gaziantep'i şaha kaldıracak

2024-01-08 23:35 - EKONOMİ

Vali Akkoyun, Gazetecileri Ziyaret etti

2024-01-06 07:23 - YAŞAM

2023 Gazeteci Ödülleri Belli Oldu

2024-01-02 23:17 - GÜNDEM

DP Siirt İl Kongresi Yapıldı

2024-01-03 12:07 - POLİTİKA

Vali Yardımcısı Eker, “Gaziantep’te Görev Yaptığım İçin Şanslıyım”

2024-01-09 18:51 - GÜNDEM

Gaziantep, Süper Kupa’yı istiyor

2024-01-03 11:47 - SPOR

Vali Dr. Kemal Kızılkaya , Siirt Üniversitesi'nde 'Kamu Yönetimi' Temalı Kariyer Sohbetlerine Konuk Oldu

2024-01-05 10:36 - EĞİTİM

GİBTÜ’de yenilikçi bir dokunuş makine laboratuvarı faaliyete açıldı

2024-01-08 14:32 - EĞİTİM

03 . 01 . 2024 Resmi Gazete

2024-01-03 09:09 - GÜNDEM

İlgili Haberler

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

Sabahın karanlığında oraya koştular

10:38 - GÜNDEM

Bu cadde acilen düzenleme bekliyor

11:20 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR

11:42 - YAŞAM

ÇOCUK EVLERİNDE TURŞU MESAİSİ

11:12 - YAŞAM

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

JANDARMA FISTIK HIRSIZLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

10:24 - ASAYİŞ