USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

A. Salih Dal "Gençliğimizin,Çocuklarımızın ve Ülkemizin geleceği için çalışıyoruz"

14 Mayıs 2023 seçimleri için sahayı bir an olsun yalnız bırakmayan AK Parti harıl harıl çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. 

A. Salih Dal
26-04-2023 15:53
Google News
A. Salih Dal "Gençliğimizin,Çocuklarımızın ve Ülkemizin geleceği için çalışıyoruz"
Kilis
14 Mayıs 2023 seçimleri için sahayı bir an olsun yalnız bırakmayan AK Parti harıl harıl çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. 
AK Parti'ye sahada yoğun teveccüh gösterilirken AK Parti Kilis Milletvekili ve 1. sıra adayı Ahmet Salih Dal önemli açıklamalarda bulunarak AK Parti'nin makam mevki için değil Gençlerimizin, çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin ve Ülkemizin geleceği için çalışmaya hizmet üretmeye devam ettiğini dile getirdi.
Her gün farklı bir bölgede seçim çalışması yapan AK Parti dün gecede Mehmet Sanlı mahallesinde seçim çalışması yaptı. Ziyaretleri mahalle mitingine dönüşen Parti çalışmasında Mehmet Sanlı mahallesi AK Partililere yoğun ilgi gösterdi.
Mehmet Sanlı mahallesine hitap eden AK Parti Kilis Milletvekili ve 1. sırada adayı A. Salih Dal yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.
"14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler diğer seçimlerden çok daha farklı ve çok daha önemli. Muhalefetin Recep Tayyip Erdoğan gitsin ne olursa olsun anlayışı içerisinde olduğuna hep beraber şahitlik ediyoruz. Bakın 6'lı masa dediler 7'li masa oldular. 
Kendi aralarında bir birliktelik sağlayamadıkları gibi birbirlerine karşı nasıl bir tutum ve davranış içerisinde olduklarını görüyoruz. Ülke yönetimini bunlara teslim etmek Ülkemizi geriye götürmektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koymuş olduğu "Türkiye Yüzyılı" vizyonu gibi bir vizyon ortaya koymadıkları gibi ortaya bir vizyon koyamıyorlar. Bol keseden atmak kolay. Şunları vereceğiz şunları dağıtacağız. Şunu biz geldiğimiz zaman yapacağız vaatleri boş vaatlerdir. Ayakları yere basmayan vaatleri vatandaşlarımıza seçmenlerimize söylemek seçmenlerimizin oyları ile adeta alay etmektir. 
AK Parti 21 yılda yapılamayan denilen başarılamayan denilen hizmetleri yapmıştır ve başarmıştır. AK Parti şu anda Milletimizin vicdanında olmaya devam etmektedir. Bugün sahada karşılaştığımız her bir hemşerimiz her bir seçmenimiz bizlere başarılar dileyerek yolumuza devam etmemiz gerektiğini belirtiyor. Bizler siyaset yaptığımız zaman içerisinde gönüllere giden yolda birliktelik sağlamış durumdayız. 
Kilis için büyük hizmetleri sağladık yine sağlayacağız. Yaptığımız hizmetleri burada saymaya söylemeye kalksak sabaha kadar konuşmak zorunda kalırız. Polateli Organize Sanayi bölgesinde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Kilis- Musabeyli, Musabeyli-Yol çatı duble yol'da çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Allah'ın izni ile bu yolu kısa bir sürede halkımızın hizmetine sunacağız.
Muhalefetin en çok eleştirdiği Millet Bahçesi yapımı ile ilgili konuya açıklık getirmek istiyorum. Millet Bahçesini ilk ihaleye çıktığımızda yapımını üstlenen yüklenici firma malzeme fiyatlarını bahane göstererek ihaleden çekildi. Sonrasında yine ihaleye çıktık. Antakya'dan ihaleyi üstlenen firmanın yöneticisi maalesef yaşadığımız deprem sonucunda hayatını kaybetti. Şimdi zaman geçirmeden inşallah yeniden ihaleye çıkacağız ve en kısa süre içerisinde buranın ihalesini tamamlayarak serhat ilimiz Kilis'imize çok güzel bir Millet Bahçesi kazandıracağız.  
Yine Kilis Organize Sanayi Bölgemizde İstihdama o kadar katkı sunuyoruz ki, Kilis'in işsizlik probleminin ortadan kaldırılması için gayret gösteriyoruz. AK Parti ilk iş başına geldiğinde yaklaşık bin kişi OSB'de çalışıyordu. Bugün 10 bine yakın işçimiz Organize Sanayi bölgesinde üretime katkı sunuyor. OSB'mizde istihdamın artması demek işsizliğin ortadan kalkması demek,üretim demek. Polateli Organize Sanayi bölgemizde zaten fabrikalar devreye girdiğinde Kilis'te işsizlik sorunu diye bir sorun kalmayacak. 
AK Parti olarak Kilisli hemşerilerimizin ekmeğini büyültmek sofralarını büyültmek istiyoruz. Dünya gözünü ülkemize dikmiş durumda. AK Parti'nin iş başında kalmaması için dış güçler ve iç mihraklar ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak bizler Milletimizin vicdanında yer almış bir partiyiz. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar var diyoruz. 
AK Parti olarak gençlerimizin, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: vizyonhavadis.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ