USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Basınla Bir Araya Geldi Geçtiğimiz günlerde AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanlığına atanan Av. Betül Tuğba Mavi ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Basınla Bir Araya Geldi
20-12-2023 11:33
20-12-2023 11:42
SİİRT
Google News

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi basınla tanışma toplantısında yaptığı açıklamada; “Sözlerime dün itibariyle geride bıraktığımız ve mazlumlar için çok önemli bir gün olan, mazlumların haklarına dikkat çekmek için kutlanan “19 Aralık Dünya Mazlumlar Günü‘nü” anmakla başlamak istiyorum. 21. yüzyılda Gazze ve Filistin’de bulunan, din kardeşlerimize karşı yapılan soykırım niteliğindeki saldırıları lanetliyor, bu saldırılar neticesinde ölen mazlum kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Ben Betül Tuğba MAVİ, avukatım. Mesleğimin 2 senesini Ankara’da icra ettikten sonra Siirt’imizde kendime ait özel Hukuk bürosunda avukatlık mesleğimi yapmaktayım. Aynı zamanda Siirt Yeşilay Şubesinde Kadın Komisyon Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı olarak 1 seneden fazladır görev yapmaktayım. Şuan hali hazırda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  tensipleriyle atandığım AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütüyorum. Türkiye’nin gelmiş geçmiş siyasi hayatında en yaygın ve etkin kadın teşkilatlanmasının bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Öncelikle Siirt AK Parti Kadın Kolları teşkilatında görev yapmış olan önceki dönem başkanlarımıza, yönetimlerine ve üyelerimize teşekkürü borç bilirim. Devraldığım bayrağı partimizin tüzüğü ve iç yönetmelikleri çerçevesinde layıkıyla ileri taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Gerek insan hakları gerekse ülkemizin ve memleketimizin çıkarları doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanı’mızın önderliğinde partimizin ilke ve prensiplerine bağlı kalarak her türlü sosyal diyalog ağını geniş tutarak çalınmadık kapı bırakmamak ve yönetimsel anlamda her kesimden vatandaşa destek olmak için partimize gönül vermiş her kesimden tecrübeli arkadaşlarımız ile çalışmalara başladık. Hem yorulan arkadaşlarımızı dinlendirmek, hem yeni dava arkadaşlarımıza hizmet fırsatı tanımak hem de daha enerjik bir yapı oluşturmak için ileri ki günlerde açıklayacağımız yeni yönetimimizle çalışmalarımıza kaldığımız yerden tüm hızıyla devam edeceğiz.

Gerek yöneticisi olduğum Yeşilay gerek Kızılay (nam-ı diğer Hilal-i Ahmer Cemiyeti) gerekse de sosyal yardım dernekleri ve vakıflar ile iş birliği için tüm çabamızla çalışıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan ve bizlere ulaşan vatandaşlarımızın her talebine karşılık vermek için tüm imkânları seferber ediyoruz. Vatandaşlarımızın bize ulaşımını kolay kılmak adına her gün iki arkadaşımızı belirli saatler arasında nöbetçi olarak görevlendiriyoruz. İletişimin en önemli unsurlarından biri olan ulaşılabilirlik ilkesini önemsiyoruz. Önemli olanın gönül kazanmak ve akabinde Allah’ın rızasını kazanmak olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Kadın kolları olarak öznesi olduğumuz bu siyaset platformunda daha fazla söz hakkına sahip olduğumuzu, iş ve meslek hayatında daha efektif bir katılım ile kadınların sözünün kıymetinin daha çok anlaşıldığı ve duyurulabildiği bir gelecek planıyla hareket ediyoruz.

Önümüzde bildiğiniz üzere 31 Mart yerel seçimleri mevcut. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın kıymetli eşi hem şehrimiz Emine Erdoğan hanımefendiye bu seçimleri armağan edebileceğimiz bir sonuç için planlanan hedefler doğrultusunda gönülden gönüle giden köprüyü oluşturarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak üzere var gücümüzle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın önderliğinde Sayın Milletvekilimiz, Sayın İl Başkanımız ve parti yöneticilerimizle birlikte, izleyeceğimiz ortak hedefler doğrultusunda 3 dilli kardeş şehrimizin, ilçe ve beldelerinin yönetimine yerel seçimlerde AK Parti olarak talip olduğumuzu açıkça belirtmek istiyorum. İlk günden beri halka hizmeti hakka hizmet  olarak benimsemiş bir parti olarak, bu çerçevede tüm imkânları zorlayıp AK Parti Kadın Kolları genel başkanımız ve yönetiminin direktifleri doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katıp halkımızın kalbine dokunmak için çaba sarf edeceğiz.

Bu doğrultuda kadınlarımıza yönelik olarak “Mesleki Yeterlilik Kurumu” tarafından akredite kuruluş olma yolunda ilerleyen İstanbul merkezli uluslararası bir firma ile görüşülmüş; ilimizde herhangi bir meslek sahibi olmayan genç kızlarımızın ve kadınlarımızın meslek hayatına katılımını teşvik amaçlı mesleki yeterlilik belgesi alarak eğitilmesini sağlamak ve önceliğimiz memleketimiz olmak üzere talepleri doğrultusunda farklı ülkelerde çalışma imkânları sağlamak üzere kadın kolları olarak bu işe öncülük edip nihayete ulaşması için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Siirt ilimizde kurulu bulunan tekstil firmalarıyla ve Batman ilimizde bulunan ve yine kurumsal bir firmaya ürün üreten bir tekstil firmasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giyecek yardımı konusunda görüşme sağlanmış olup, talep miktarına göre yapılacak yardımlar, kamuoyu ile aracılığınızla paylaşılacaktır.

Önceliğimizin kadınlarımızın eğitime, siyasi yaşama ve meslek hayatına katılımını teşvik etmek olduğu, kadına yönelik şiddetle mücadelenin her geçen gün güç kazandığı, kadınlarımızın toplum genelinde etkinliğinin arttırıldığı bir anlayışla çalışıp, ülkemize değer katacak eserler üretip hizmet yapmak olduğu bilinciyle hareket etmek olduğunu ve yeni projelerimizle halkımızın hizmetinde olacağımızı bir kez daha siz değerli basın mensuplarının huzurunuzda bildirmek isterim.

Saygılarımla.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ