USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

AK Parti Siirt Teşkilatı, Basın Bayramı’nda Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Siirt İl Teşkilatı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Siirt Teşkilatı, Basın Bayramı’nda Gazetecilerle Buluştu
24-07-2025 14:21
24-07-2025 15:26
SİİRT
Google News

Eski Valilik binası önündeki bir kafede düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, tüm gazetecilerin gününü kutlayarak, basının toplumun sesi olduğunu vurguladı. Gül, konuşmasında Siirt’te hayata geçirilen projelere de değinerek, bugüne kadar yapılmayan hizmetleri AK Parti iktidarıyla Siirt’e kazandırıldığını ve ulaşım, sağlık, eğitim gibi birçok alanda önemli çalışma yapıldığını kaydetti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan’da basın mensuplarının gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, parti olarak Siirt’in gelişimine katkı sunmaya devam ettiklerini belirtti. Gazetecilerin toplumsal sorunların çözümünde önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Özturan, “Memleket meselelerine duyarlılık gösteren tüm gazetecilere teşekkür ediyorum,” dedi.

Etkinliğe AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, Kadın Kolları Başkanı Betül Tuğba Mavi ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Gül de katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ