Ana içeriğe geç

Siirtte Sonsöz Haberler, son dakika haberleri, yerel en güncel gelişmeler, siyaset, ekonomi, sağlık, eğitim, gündem, spor, teknoloji ve Türkiye geneli tüm özel haberler...

Akşener’den telefon süprizi. İYİ Partili Gürban takdir topluyor.

İYİ Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler 12. Bölge Koordinatörü ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Gaziantep başta olmak üzere Kahramanmaraş, Kilis, Adıyaman ve Malatya’da yoğun bir tempoyla çalışmaya başladı. Milletve

Akşener’den telefon süprizi. İYİ Partili Gürban takdir topluyor.

Kısa bir süre önce İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na Şerif Başkülekçi’nin getirilmesini sağlayan Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, Gaziantep ve ilçelerinde teşkilat yapılanması ve saha çalışmasına hızlı bir şekilde başladı.

Seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyor.

Kapı kapı gezerek Gaziantep’in Nizip ilçesinde İYİ Parti teşkilatını ve esnafı ziyaret eden Milletvekili Gürban, 31 Mart yerel seçimlerine en iyi şekilde hazılandıklarını kaydetti.

Genel Başkan Akşener’den telefon süprizi.

Milletvekili Gürban, İYİ Parti İl Başkanı Şerif Başkülekçi ve Şehitkamil İlçe Başkanı Nazlı Ateş ile birlikte kadınlarla yapılan ev toplantısına telefonla katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çalışmalarından ötürü Gaziantep il teşkilatına teşekkür ederek  başarılar diledi.

IYI Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi, Ev toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefonla görüşerek kadınların partiye üye olmak istediklerini iletti.

Yaparsa Kadınlar yapar.

“Bir kadın olarak, sizin yanınızda olmak istiyoruz. Ev hanımlarına destek olmanızı istiyorum”diyen telefonla görüştüğü kadının taleplerini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’de değişimi yaparsa kadınlar yapar diyerek, kadınlara olan inancını dile getirdi.

Gürban’ın bölge illerini geziyor.

İYİ Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı 12. Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvelili Mehmet Mustafa Gürban, seçim bölgesi Gaziantep’te ilçeleri gezerek ve Kahramanmaraş, Kilis, Adıyaman ile Malatya illerinde teşklatı ziyaret ederek yoğun bir tempoyla çalışması takdir topladı. 

Sosyal Medya’yı etkili kullanan siyasilerden birisi olan Milletvekili Gürban, gittiği her şehirde parti teşkilatı dışında sosyal medya üzerinden irtibat kurduğu kitlelerle toplantılar yaparak yerel ve genel gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Gürban, 31 Mart yerel seçimlerine hazırlandıklarını ifade etti.

Kaynak: KentHaber27.com

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle