USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Artık oynamayacağım demişti

Önceki gün Antalyaspor karşısında alınan galibiyet sonrası Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, yine kendinden geçti.

Artık oynamayacağım demişti
23-10-2023 00:22
Google News

 Hafta içinde A takım sorumlusu Cemil Cansız’ın düğününde döktüren Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica, Antalyaspor maçının ardından kendini tutamadı ve stadyumda çalan müziğe eşlik ederek oyun oynadı. Daha önce çiftetelli oyunuyla gündeme gelen kırmızı-siyahlı takıma yeniden imza atarken yaptığı açıklamada artık oynamayacağını ve sadece işine odaklanacağını açıklayan Rumen teknik adam bu sözünü fazla tutamadı ve Akdeniz ekibi karşısında alınan kritik galibiyetin ardından tribünleri tek, tek dolaşarak müziğe eşlik ederek çifte telli oynadı ve soyunma odasına girerken ise “3 puan, 3 puan” sözleri dikkat çekti.

  GAZİANTEP FK SUMUDİCA İLE 17 İÇ SAHA MAÇINI DA KAYBETMEDİ

 Gaziantep Futbol Kulübü, Rumen teknik adam Marius Sumudica yönetiminde oynadığı 17 iç saha maçını da kaybetmedi. Kırmızı-Siyahlı takımda oldukça başarılı bir grafik çizen Sumudica, Gaziantep FK’nın başında 17 iç saha maçını kaybetmeyerek önemli bir başarıya koşuyor. Antalyaspor karşısında alınan galibiyet ile kaybetmeme serisini 17 maça çıkaran Sumudica’nın keyfi yerindeydi.  Spor Servisi 

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ