USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Başaran, “Algıcı ve polemikcilere en güzel cevabı sandıkta vereceğiz.”

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener’in Gaziantep proğrqmının neden iptal edildiğini açıkladı.

Başaran, “Algıcı ve polemikcilere en güzel cevabı sandıkta vereceğiz.”
09-05-2023 23:48
Google News

Başaran düzenlediği basın toplantısında, Erzurum’da Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırıların benzerinin Gaziantep’te İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yapılabileceğini düşündükleri ve ortamın gerilmemesi için mitingi ve esnaf gezisini iptal ettiklerini söyledi.

Algı operasyonları ile mücadele ediyoruz.

14 Mayıs seçimleri için sahada çalıştıklarını belirten Başaran, Partisi ve adaylar ile ilgili algı operasyonları yapıldığını söyledi.

Başaran açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yapılacak seçimlerde Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimine artık sayılı günler kaldı. İYİ Parti Gaziantep teşkilatı olarak tüm organlarımızda sahadayız ve millet ittifakı ile örnek bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyor.

Bu seçim yarışında bir yandan propaganda çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan algı operasyonları ile mücadele ediyoruz. Seçim bir yarıştır ve rekabettir. Elbette partiler arasında stratejik bir mücadele olacaktır. İyi Parti olarak bu süreci de iyi yönettiğimizi düşünüyoruz. Öfkemiz aklımızın önüne geçmeden hareket etmeye büyük özen gösteriyoruz.

GÜVENLİK KAYGISI

Kongre sonrasında yakaladığımız rüzgar ve büyüyen hedeflerimiz bazı kesimleri rahatsız etmiş olabilir. Ancak, tüm kesimler partimizin bu seçimlerde büyük bir çıkış yapacağını biliyor. Bu nedenle partimizdeki en küçük bir kıvılcım dahi büyütülerek kamuoyunda gündem haline getiriliyor.

Son olarak Genel Başkanımızın Meral Akşener’in Gaziantep’te yapacağı mitingin iptali konusunda da aynı algı operasyonlarıyla yüzleşmek zorunda kaldık. Dana altına buzağı arayan söylemler nedeniyle bu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur.

İyi Parti ortak paydasına insanı alan ve bu şiar ile siyaset yapan bir partidir. Seçim ne kadar önemli olursa olsun, Sayın Ekrem İmamoğlu’nun olaylı Erzurum mitingi sonrası, bu konuda bir tasarruf almamız kadar doğal bir durum olamaz.

‘’Miting alanı küçültüldü, kalabalık toplayamayacaklar’’ gibi ucuz yakıştırmaları yapanların Erzurum’daki olaylarda yaralanan küçük evladımızın kanlı yüzüne bir kez daha bakmalarını tavsiye ediyorum.

AKIL HESAP YAPARKEN KADER GÜLER

Miting konusunda genel başkanımız saysın Meral Akşener ile istişare de bulunduk. Kaygılarını anlattılar. Bizlerde haklı bulduk. Ancak seçim sonrası ilk olarak Gaziantep’i özel olarak ziyaret edeceklerini ifade ettiler. İl yönetimimizin genel merkezle soğuk rüzgarlar yaşadığı yönündeki tüm algılar gerçeği yansıtmamaktadır.

İYİ Parti olarak neredeyse hemen hemen her gün genel merkezimizle koordineli bir şekilde propaganda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür ucuz polemiklerle teşkilatımızın ve bize gönül vermiş dava arkadaşlarımızın ve en önemlisi İYİ Parti’nin değerli seçmenlerinin moral ve motivasyonunu düşürmeye çalışan kesimler şunu çok iyi bilmelidir ki; Akıl hesap yaparken kader gülermiş.

Sonuç olarak, bugünden itibaren bu tür polemiklere girmeden sadece hedefimize odaklanarak çalışmaya devam edeceğiz. İYİ Parti Gaziantep’te beklenenin üzerinde bir oy ile hedefine uzanacaktır. Sahada bunu görüyoruz. 14 Mayıs’ta tarih yazacağız.

Bu seçimde tüm teşkilatımız büyük emekler veriyor. Çoluk çocuğundan ayrı kalıyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son olarak şunu söylemek isterim, benim bu teşkilata ve dava arkadaşlarıma sözüm var. Söz namustur. Siyasi hayatımda küçük bir dalgada gemiyi terk eden olmadım. Biz engin denizleri aşarak, tüm algıları arkada bırakarak tarihin akışını değiştirmek için bu yola çıktık. İşte bu yüzden diyoruz. Tarih yazacağız diyoruz.

Sigortacı hasarda belli olur, lider krizde belli olur. Bu seçiminde sonucu belli. İYİ Parti siyasetin amiral gemisi olacaktır.

 

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ