USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EKONOMİ

Bölgesel Kalkınma Gündemde

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu’yu ziyaret etti.

Bölgesel Kalkınma Gündemde
04-06-2026 11:33
04-06-2026 11:34
SİİRT
Google News

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu’yu ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, inşaat sektörünün mevcut durumu, bölgesel kalkınma projeleri, yatırım fırsatları ve ekonomik gelişmeler ele alındı. Taraflar, sektörün karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Tellioğlu, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisindeki stratejik rolüne dikkat çekerek, sektör temsilcilerinin yaşadığı sorunların çözümü için yürütülen çalışmaları anlattı. Bölgesel yatırımların artırılmasının istihdam ve ekonomik büyüme açısından önem taşıdığını vurgulayan Tellioğlu, Siirt’in yatırım potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

STSO Başkanı Güven Kuzu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Siirt’in ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak yatırım ve iş birliklerine destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Kuzu, iş dünyasının taleplerinin ilgili kurumlara ulaştırılması ve çözüm odaklı çalışmalar yürütülmesinin önemine işaret etti.

Karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, nazik ziyaretlerinden dolayı İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ