USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Bozgeyik’ten Miting Gibi Adaylık Açıklaması

Ahmet Bozgeyik, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Bozgeyik’ten Miting Gibi Adaylık Açıklaması
25-11-2023 18:05
Google News
CHP Oğuzeli İlçe Başkanlığı’nda miting havasında gerçekleşen toplantıda başvurusunu ve adaylık açıklamasını yapan Ahmet Bozgeyik, “Aday olduğum takdirde aynı inanç ve samimiyet duygular etrafında, herkes ile yan yana geleceğiz birlikte yöneteceğiz, güzel işlere birlikte imza atacağız. Kazanan Oğuzeli olacak. Oğuzeli’nde her şey çok güzel olacak.” dedi.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği adaylık açıklaması miting havasında geçti. “Oğuzeli’nin makûs talihini değiştirmek için, Oğuzeli’ni Gaziantep’in göz bebeği yapmak için, aday olduğunu belirten Bozgeyik’in konuşması şöyle:
Bugün burada Gaziantep’in merkez ilçesi şehir merkezine 17 km uzaklıkta, Gaziantep’in 30 yıl gerisinden gelen, gelişememiş, büyüyememiş, zenginleşememiş ve kalkınamamış ilçemiz Oğuzeli’nin geleceğini birlikte ortaya koyacağımız bir inancın, umudun ve hayalin ilk adımını atmak için 2024 Mart yerel seçimlerinde Oğuzeli belediye başkan aday adaylık başvurumda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Mevsimsel olarak işlerin yoğun olduğu bugünde, burada bulanamayan tüm dostlarımızı, bizi dinleyen takip eden herkesi de buradan selamlarımı saygılarımı iletiyorum. 18 yaşında, 1991 yılında üniversitede SHP üniversite öğrenci komisyonu başkanlığı yaptığım o yıllardan başlayarak, Mustafa Kemal’in partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olmaktan her zaman gurur ve onur duydum.

PARTİMİN ÖZ EVLADIYIM

32 yıllık siyasi parti üyeliğimde Şahinbey ve il gençlik kolları başkanlıklarımın yanında 1996 yılında 10. Olağan gençlik kolları kurultayında gençlik kolları genel sekreterliği görevini yaptım. 2018 yılında 27. Dönem milletvekili adayı oldum. 2019 yılında Oğuzeli’nde belediye başkan aday adayı oldum. 2019 yılındaki yerel seçim çalışmalarından bugüne kadar geçmiş dönem ilçe başkanlarımın, il başkanlarımın genel merkezimizin verdiği tüm görevleri eksiksiz yerine getirdim. Bunu sizlerde görevde olan başkan ve yöneticilerimiz de partililerimiz de biliyorlardır.
Bunları anlatmamım sebebi şudur. Ben partimin her şartta, her zaman ve her yerde, görev ne olursa olsun yapmam gerekenleri bugüne kadar yaptım, yapmaya da büyük bir gurur ile devam edeceğim. Bundan kimsenin endişesi olamaz. Çünkü partinin öz evlatları partisinin, her zaman yanındadır. Parti kültürümüzden öğrendiğimiz, yaşadığımız, bildiğimizde budur. Bugün Oğuzeli Belediye başkan aday adaylığı için resmi başvuruyu yapıyorum.

OĞUZELİ GAZİANTEP’İN GÖZ BEBEĞİ OLACAK

İlçe örgütümden, partimden ve sizlerden tüm üyelerimizden tüm Oğuzelili hemşehrilerimden, yetkili organlarımızdan; Oğuzeli’nin makûs talihini değiştirmek için, Oğuzeli’ni Gaziantep’in göz bebeği yapmak için, İlçemizi uydu kent yapmak için, Oğuzeli’ni cazibe merkezi haline getirmek için, Yeşil Oğuzeli için, köylerde, mahallerde, tüm Oğuzelili hemşehrilerimiz için, Oğuzeli’ni daha yaşanabilir daha güzel bir Oğuzeli haline getirmek için görev talep ediyorum.  Adaylık alt yapı çalışmalarımı yol arkadaşlarımız ile bir yıldır yapıyoruz sizlerle de yapmaya devam edeceğim.
Oğuzeli’nde yerel iktidarın yaptığı hizmetler için teşekkür ederim, ellerine sağlık. Ama genelde iktidar ortağı olmalarına rağmen Oğuzeli için yapamadıkları, çok eksik, çok yanlış işler de var. Bunları zamanı geldiğinde, adaylığımız sonrasında daha detaylı konuşacağız.
Oğuzeli’ni bugüne kadar yönetenlerin ciddi vizyon sorunu var. Gelişmeye kapalı, gereğini nasıl yapacağını bilememe sorunu var.

OĞUZELİ’Nİ YENİDEN KURMAK, KURTARMAKTAN ZOR DEĞİL… 

Binlerce yıllık tarihi dokusu geçmişi ile büyümeye ve gelişmeye açık olan,  ilçemizde yapacaklarımızın kararını herkes ile tüm hemşehrilerimiz ve parti ayrımı yapmaksızın birlikte yapacağız.
Hiç kimseyi ötekileştirmeden ve insanlara tepeden bakmayarak oy veren vermeyen diye ayırmadan ve siyasi kindarlık beslemeden gönlü engin vatandaşını dinleyen ilçesinin geleceğini planlayan ve büyüme hedefin de olan bir belediyecilik anlayışını hep birlikte hayata geçireceğiz.
Proje kaynaklarını dahi hazırladığımız ve göreve gelir gelmez bahane üretmeden cek-cak demeden hemen daha güzel bir Oğuzeli için birleşerek çalışarak yeni bir Oğuzeli ortaya çıkaracağız. Nüfus olarak sıkışmış, şehrin içinde bunalmış, tüm Gazianteplilerin uğrak yeri haline geldiği, havalanına giden gelenin uğradığı, üniversite hocalarının öğrencilerinin gelebildikleri, şehir dışından gelen insanların konaklayabildiği, vakit geçirebildiği, sosyal yaşam alanlarının olduğu, Gaziantep’ten insanların gezmeye gelebildiği projeleri, esnafımızın çiftçimizin ürünlerini alabildikleri bölgesel tarımsal kalkınmada sanayi, ticaret ve turizm alanlarında da hazırlanan projelerimizi adaylığımız neticesinde sizlerle paylaşacağım.

OĞUZELİ’Nİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

Oğuzeli’nde tarım ile uğraşan çiftçimizin, hayvancılık ile uğraşan hemşehrilerimizin, Oğuzeli’ndeki esnafımızın kalkınması, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın, eğitim gören tüm gençlerin her yönü ile zenginleşeceği gelişeceği, büyüyeceği, örnek çalışmalar ile sosyal belediyeciliği uygulayacağımız konuları kararları hep birlikte alıp hayata geçireceğiz.
İlçemizi,  ülkemizde ve dünya da turizm cazibe merkezi yapacağız. İlçemiz sınırları bulunan tarihi yerleri düzenleyip, gerekli tanıtım vizyonu ile en uğrak yerler haline getireceğiz. Ezo Gelin’in adı mensubu olmaktan gurur duyduğum ailemizin üyesi Zöhre Bozgeyik’tir. Tüm dünyaya barak kültürünü ve Ezo Gelin’i tanıtacağız.
Oğuzeli’ni dirençli bir ilçe haline getirmek için çalışacağız. Bakın 9 ay oldu hala depremler oluyor. 6 Şubat depremini hep birlikte yaşadık. Daha artçı depremler olurken daha depremin 10.’ncu gününde Oğuzeli’nde binalarda betonlar dökülüyordu. Bunları biliyoruz. Daha 1-2 ay öncesine kadar şehrin merkezinde sivrisinekten durulamıyordu. Bunları da biliyoruz. Zamanı geldiğinde ilçemizdeki eksik yapılanların hepsini konuşuyor olacağız ama daha çok daha önemlisi yapacaklarımız konuşacağız tüm hemşehirlerimize anlatacağız.
Uzayı yeniden keşfetmeyeceğiz, atom parçalamayacağız, yapacaklarımız daha önce başka belediyeler tarafından yapılmış. Nasıl ki 2019 yılında büyükşehirleri aldığımızda, ilk önce tüyü yetmemiş yetimlerin hakkının olduğu kaynakları heba eden, bankamatik memurlarına dur diyen, halk için, vatandaşın geleceği için, daha güzel bir ilçe için çalışmalarımızı herkesin katkıları ile hayata geçireceğimizden kimsenin endişesi olmasın.

2024 YILI CUMHURİYETİMİZİN 2. YÜZYILI OĞUZELİ’NİN ATILIM YILI OLACAK

Çalışan kadınlarımızı, ev hanımlarını, tarlada çalışan kadınlarımızı temsil edecek Oğuzeli’nin 77 yıllık belediyecilik  tarihinde bir ilk adımı da atacağız. En az 1 kadını seçilecek yerden bir kadın belediye meclis üyemiz olacak.
Seçimleri kazanmak için ele ele vereceğiz, değişimin tohumlarını birlikte atacağız. Çok çalışacağız.
Çok konuşmamız gereken konularımız var ideallerimiz, hedeflerimiz var. Zamanınızı fazla almayacağım. Partimize ilçemizde teveccüh var bunu görüyor ve duyuyoruz. Yanlış giden işlere dur demek isteyenler var. Oğuzeli’ni hak ettiği yere getirmek isteyenler var.

OĞUZELİ’NDE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

İşte partinin öz evlatları burada, aday olduğum takdirde aynı inanç ve samimiyet duyguları etrafında, herkes ile yan yana geleceğiz birlikte başaracağız. Birlikte yöneteceğiz, güzel işlere birlikte imza atacağız. Kazanan Oğuzeli olacak. Oğuzeli’nde her şey çok güzel olacak.
Karşımıza hangi aday çıkarsa çıksın, artık kredi limitleri bitti. Limit aşımına uğrayacaklar. Artık devre dışı bırakacağız. Memleketin öz evlatları işin başına gelecek.
İlçemizin gelişmesi büyümesi ve kalkınması için vizyonumuzu tecrübelerimizi ortaya koyup çok çalışacağız. Daha güzel bir Oğuzeli hayalimizi gerçekleştirmek için çıktığımız bu kutsal yol açık olsun.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin başta, ilçemiz ata yurdumuza partimize ve geleceğimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umarım Oğuzeli’ne yakışır bir seçim kampanyası gerçekleşir.

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ