USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Çetin, net konuştu; “Fatma Hanımla kimse aramıza giremez.”

AK Parti'de en geniş kapsamlı toplantı yapıldı.Ak Parti Gaziantep il Başkanı Murat Çetin, Şahinbey, Nizip, Nurdağı ilçe başkanlarını açıkladı. Gündeme dair merak edilen her konuda önemli açıklamalarda bulundu. Çetin net konuşa

Çetin, net konuştu; “Fatma Hanımla kimse aramıza giremez.”
20-09-2023 10:05
Google News

AK Parti’de merakla beklenen Şahinbey ilçe başkanlığı ataması gerçekleşti. Genel Merkez adaylardan Mehmet Tiryaki’de karar kıldı. Başkanları kamuoyuna açıklayan Başkan Çetin, son günlerin tartışılan protokol sıralaması ve kamera konularına da açıklık getirdi.

Çetin, Fatma Şahin ile aralarında bir sorun olmadığını söylerken, "Biz her zaman ve her an beraberiz" dedi. Çetin, il binasındaki tadilatı fırsat bilerek ilçe başkanlıklarına kamera takılması fikri oluştuğunu söyledi. Başkan Çetin bu arada Şahinbey, Nurdağı ve Nizip ilçe başkanları da açıkladı. Başkan Çetin, Nizip İlçe Başkanlığına Muharrem Cankesen, Şahinbey İlçe Başkanlığına Mehmet Tiryaki ve Nurdağı İlçe Başkanlığına Mehmet Bali atandığın duyurdu.AK Parti Genel Merkezi tarafından Şahinbey, Nizip ve Nurdağı ilçelerine yapılacak atamalar merak konusu olmuştu. AK Parti Gaziantep İl Binasında basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, İlçe Başkanları kamuoyuna tanıtıldı.

NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI

Toplantıda konuşan İl Başkanı Murat Çetin, ilçe başkanlarının belirlenmesi sürecini anlattı. Çetin, ‘’İlçe Başkanlığı için başvuru yapan tüm adaylarla bire bir mülakatlar gerçekleştirdik. Araban'da mevcut başkanla devam kararı alındı. Kamil Murat Kansey'in görevine devam kararı alındı. Diğer adayları Genel Merkeze gönderdik. Cuma günü gelmemiz istendi, Eyüp ÖKeçeci Başkanımızın ricası oldu. Mustafa Kılıç'ı önerdi. Mustafa Kılıç'ın CV'sini aldık ve Genel Merkeze gönderdik. 14 kişi Ankara'da buluşma kararı aldık. Adaylarımız arasında bir iç çekişme yok. Hatta birlikte Ankara'ya geldiler. Mülakata çıktık, Gaziantep'e geldiğinde Erkan Başkanımız, hepsi birbirinden kaliteli arkadaşlar, değerli adayları huzurumuza getirdiğiniz için teşekkür etti. Nizip ve Nurdağı ilçe başkanlarını açıklayabileceğini ancak tüm ilçeleri bir arada açıklamak istediğini kaydetti.  Şahinbey’in 58 ilden daha büyük bir ilçe olduğunu ve hızlı karar vermek istemediğini söyledi. Teşkilat Başkanımız Erkan Başkan çalışmalarımızdan dolayı teşekkür ederek bizleri uğurladı. Bugünde başkanlarımızı bizim açıklamamız istendi. Yaşanan süreç budur’’ dedi.

KAMERA KONUSUNDA HÜDAPAR ÖRNEĞİ

Tanıtımın ardından Çetin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son günlerde sıkça gündeme gelen kamera meselesine ilişkin açıklamalarda bulunan Çetin, ‘’Deprem sonrasında İl Binamızı yeniledik. Bir yandan da tüm ilçelerin de eksiklerin giderilmesi için talimat verdim. Onun devamında ses sistemi ile ilgili konuyu incelerken, kamera sistemlerinin eski olduğu, siyah-beyaz olduğunu, sesinin cızırtılı olduğunu gördükten sonra kamera sistemlerini de geliştirme noktasında bir çalışmamız oldu. Asla İlçe Başkanlarının odasına kamera kullanılması ile ilgili bir durum söz konusu değildir. Bunun nedeni ise İlçe binalarımızın da güvenlik sağlamaktır. HÜDA PAR İlçe Binasına yapılan saldırı ve sonuçları ortada. İl Başkanı olarak parti binalarının ve partililerin güvenliği benim sorumluluğumdadır. İlçe Başkanlarımıza bir güvensizlik durumu söz konusu değildir.

’’FATMA BAŞKANIMIZLA BİR VE BERABERİZ

Başkan Çetin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un ziyareti sırasında yansıyan protokol görüntüsüne de yanıt verdi. Çetin, ‘’Parti içerisinde bizim bir aile kültürümüz var. Fatma hanım gibi milletvekilliği, Kadın Kolları Genel Başkanlığı ve Bakanlık yapmış bir isim. Türkiye’nin son 10 yıldır en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanlarından olan bir isim var. Fatma hanım ile hiç kimse aramıza giremez, bu konuda da bizim aramızda gündem olacak kadar önem arz eden bir husus değil.  Biz her zaman ve her an beraberiz. Gaziantep İl Başkanı olarak, Ankara’da gelen Bakanımızı en iyi şekilde karşılamak benim görevim. Bizim aramızda nerede kim durduğu sorun olacak bir konu değildir. Bizim için önem arz eden bir konu değil. Yeter ki partimiz Gaziantep’te başarılı olsun, sayın Cumhurbaşkanımıza karşı yüzümüz ak olsun’’ diye konuştu. 

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ