USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

DEPREMDE SİİRT EKİBİ TARAFINDAN KURTARILAN GÖKÇEHAN ŞAHİN, VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde, Hatay ilinde enkaz altında kalan ve Siirt ekibi tarafından kurtarılan Gökçehan Şahin, Vali Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti.

DEPREMDE SİİRT EKİBİ TARAFINDAN KURTARILAN GÖKÇEHAN ŞAHİN, VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU
17-07-2023 16:49
17-07-2023 16:52
SİİRT
Google News
Kahramanmaraş Merkezli yaşanan deprem felaketinde, Hatay ilinde Siirt ekibi tarafından enkaz altından kurtarılan Gökçehan Şahin adlı vatandaşımız Siirt iline gelerek, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu, ziyaret etti. Teşekkürlerini iletti.
Hatay ilinde, Siirt kurtarma ekibi, enkaz altında mahsur kalan birçok vatandaşımızı kurtarmış, Siirt ekibinin yoğun çabaları sonucunda Gökçehan Şahin'i enkazdan sağ salim çıkarmayı başarmıştı.
Gökçehan Şahin, Vali Hacıbektaşoğlu’na enkaz altında yaşadığı anları, kurtarma ekibinin özverili çalışmasını ve kendisini kurtarıp yeniden hayata döndürdükleri için teşekkürlerini ifade etti.
Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu da Hatay ilinde koordinatör Vali olarak görev yaptığını belirterek, depremde yaşanan zorlu süreçte devletimizin ve aziz milletimizin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini, görevli tüm kurtarma ekiplerinin de cesaret ve özveriyle çalıştıklarını ve yaraların hızlı bir şekilde sarıldığını dile getirdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ