USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Engelliler Günü’ne Sanat ve Kültürle Anlam Katıldı

Siirt İlk Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda renkli bir etkinlik düzenledi.

Engelliler Günü’ne Sanat ve Kültürle Anlam Katıldı
02-12-2024 14:41
02-12-2024 14:43
SİİRT
Google News
Protokol ve Özel Katılım:
Etkinliğe, Siirt Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, kurum amirleri, özel bireyler ve aileleri katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.
Özel Bireylerden Unutulmaz Performanslar:
Rehabilitasyon merkezinin öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde sergiledikleri gösterilerle izleyenlere duygusal ve coşkulu anlar yaşattı. Etkinlikte yöresel halk dansları, müzik dinletisi ve semah gösterileri büyük ilgi gördü.
Sanatla Güçlenen Farkındalık:
Program, özel bireylerin el emeği eserlerinden oluşan resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi. Vali Yardımcısı Tatlısöz, günün önemine vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti.
Toplumda Farkındalık:
Siirt İlk Hayat Eğitim Merkezi’nin bu etkinliği, engelli bireylerin sanat ve kültürle desteklenmesi yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ