USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Gaziantep ve AK Teşkilatımızla gurur duyuyorum

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda teşkilat ile buluştu.

Gaziantep ve AK Teşkilatımızla gurur duyuyorum
07-11-2023 20:25
Google News

Deprem bölgesi başta olmak üzere bir dizi programlara katılmak üzere Gaziantep’e gelen Bakan Göktaş, AK Parti Gaziantep il başkanlığındaki coşkulu teşkilat mensuplarını görünce çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu söyledi.

 

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 300 binin üzerinde üyesi bulunan ve 21 yıldır yaşanan bütün seçimlerde tercihini AK Parti’den yana kullanan Gaziantep’in 31 Mart seçimlerinde de sandıkları patlayacağını ve 10 belediyenin 10’nunu da alacağını söyledi.

Çetin, yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a “evinize hoş geldiniz” diyerek söze başladı.

7 Temmuz 2023 tarihinden beri il başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan İl Başkanı Çetin, yaptıkları projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Depremzede Ailelerini birebir takip ediyoruz.

 

Başlattıkları yeni proje sayesinde Esen kart alan 7 bin civarındaki depremzede aileleri il, ilçeler ana kademe, kadın ve gençlik teşkilatlarındaki her bir yöneticiye 10 kişi denk gelecek şekilde sorumluluk verdiklerini kaydeden İl Başkanı Murat Çetin, “Her bir arkadaşımız kendisinde olan depremzede aileyi arayarak ihtiyaçları, sorunları var mı soruyor, varsa çözmeye çalışıyor. Hiç ihtiyaç yoksa bile arayarak hal hatır sormak suretiyle depremzede aileyi sürekli takip ediyor. Konteynerde kalan son depremzede sıcak yuvasına kavuşana kadar bize uyku haram olsun” dedi.

Bakan Göktaş; Sizlerle Gurur duyuyorum…”

“Hakikaten çok coşkulu bir teşkilat. Ben gurur duydum sizlerin bu birlik beraberliğinden, bu güzel sinerjiden, bu güzel enerjiden hakikaten hem gurur duydum, hem de mutluluk duydum” diyerek söze başlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sözlerine şöyle devam etti;

Zaten Antep'in başarısı nereden kaynaklanıyor derseniz, tamamen bu huyundan kaynaklanıyor.

Gerçekten kabineye başlayalı gittiğim pek çok il oldu. Göreve geldim geleli ilk ziyaretlerimi deprem bölgesine yaptım. Antep'i biraz beklettim çünkü Antep'te çok daha farklı çalışmamız gerektiğini ben biliyordum.

Kıymetli başkanımız, belediye başkanımız vekillerimizle beraber ziyaretime geldiğinde dediler ki ‘bizim yapacağımız çok şey var ve en çok işi sizlerle yapmamız gerekiyor.’ Bu vesileyle birazcık beklettik ziyaretimizi. Bugün Anne Çocuk Eğitim Merkezi açtık Nurdağı'nda. Ama bu vesileyle sizlerle bir arada olmaktan da hakikaten gurur ve mutluluk duydum.

 

- AK Partimizin başarısında teşkilatımızın payı büyük.

Ben siyasete teşkilattan başladım. Biliyorum ki AK Partimizin başarısında teşkilatlarımızın başarısı gerçekten çok çok önemli. Annelerimizin, kardeşlerimizin emekleri, ilmek ilmek çalışmaları var.

Zaman zaman diyoruz ya kadınlarımız nerede? Kadınlarımız burada. Bu güzel enerjili kadınlara, her birinize gönülden teşekkür etmek istiyorum. 

- AK gençlik her zaman sizlerle gurur duyuyorum.

İyi ki varsınız. Kıymetli teşkilatların her bireyi. Kadınıyla genciyle zaten MKYK toplantımızda da her zaman gençlerimizin sesleri güzel çıkar. Ayrıca genel kurulumuza, olağanüstü kurulumuzda da Antep'i gerçekten alkışlamak istiyorum. Oradaki varlığınızla damga vurdunuz. Tekrar tebrik ediyorum.

-Gaziantep’e daha öncede geldim.

Bu benim Antep'e ilk gelişim değil. İlk geldiğimde bir konferans vermiştim İslam fobi ile ilgili. O zaman Brüksel'de milletvekiliydim. Sevgili kardeşim Abdülkadir Katmerci o da burada. O beni davet etmişti teşkilatıyla beraber. Güzel bir konferans verdik. Akabinde ben Antep'e ayrı bir gönül bağı oluşturdum. Zaten başkanımdan dolayı ayrı bir seviyordum.

- Beni ilk arayan Fatma Şahin oldu.

Ben 2009’da milletvekili oldum. Beni ilk arayan Fatma Şahin AK Kadınlar Başkanı olmuştu. Tebrik etti, akabinde defalarca görüştük. Allah kendinden razı olsun.

Bakan oldu ziyaret ettik, birlikte çalıştık. Şimdi böyle teşkilata, böyle başkan, böyle bakan, böyle güzel başkanlar, böyle güzel teşkilat, hakikaten bu başarının sırrı zaten orada.

 

-Deprem sonrası projelerimiz devam ediyor.

6 Şubat'ta çok büyük bir deprem geçirdik ve Antep'te, İslahiye ve Nurdağı'yla beraber hakikaten bu asrın felaketinden en çok etkilenen aslında iki ilçemiz oldu.

Bizler de tabii ki ilk günden bu yana Aile Hizmetler Bakanlığı olarak psikososyal destek ekibimizle gerek il müdürlüğümüzde alandan elimizi çekmedik. Aksine gece gündüz orada çalışan bir ekibimiz var. Hala da var. Bugün de gittiğimizde Nurdağı'nda bir sosyal hizmet merkezi sözü verdik. Çok güzel projeleri hem sahada ziyaret ettik. Kadın kooperatiflerimizle bir araya geldik. Aynı zamanda burada yapılan güzel çalışmaları yerinde tespit edip, eksikleri de görüp inşallah onları da hep beraber tamamlayacağız.

 

- Gaziantep sıcakkanlı insanları ile de meşhur

Antep hakikaten gastronomisiyle meşhur ama aynı zamanda sıcakkanlı insanlarıyla, yemekleriyle, kalpten kalbe kültürüyle, doğal zenginlikleriyle ve sıcakkanlı teşkilatıyla meşhur olduğunu bugün tekrar hakikaten gösterdiniz. Çok teşekkür ediyorum sizlere.

6 Şubat depremini geride bırakmıyoruz. Her gün bizler sahadayız ve oranın iyileştirilmesi için hakikaten her bir teşkilat mensubunun çalıştığı gibi bizler de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak bizler de gece gündüz çalışıyoruz. Buranın iyileşmesi için ve kadınlarımızın ve çocuklarımızın iyi hallerini korumaları ve güçlenmesi için de var gücümüzle sahadayız.Hiç kimseyi geride bırakmama anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz. 

- Gece gündüz demeden çalışacağız

Biliyorsunuz bizler 21 yıllık teşkilatın mensubuyuz. AK Parti gece gündüz demeden bugünlere geldi. Öyle bir lider var ki hakikaten gecesi gündüzü yok.

Bizler de gece gündüz demeden bu partiyi kuranlar zaten ve bu güçlü teşkilatların da aslında ilham kaynağı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde önümüzdeki yerel seçimde de aynı güçle, aynı motivasyonla, aynı birlik beraberlikle devam edeceğimizden eminim.

-Gaziantep teşkilatımızın enerjisine hayran oldum.

 Zaten ben buradan bu enerjiyi aldım kıymetli başkanım. Buradan hiçbir şüphem yok.

Sizler zaten her seçimde, güçlü desteğinizi Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdiniz. O da sizlere güvendi buraya bakanlık yapmış çok kıymetli bir başkan gönderdi. Kıymetli Abdülhamit Bakanımızı Grup Başkanvekili yaptı. Çok kıymetli vekillerimiz var. Gerçekten şehrin bütün taleplerini bizlere ulaştırıyor. Belediye başkanlarımız keza öyle, teşkilat başkanınız, teşkilatınız çok kuvvetli ama aynı zamanda önümüzde bir seçim var ve biz bu seçimde rehavete asla kapılmamalıyız.

 

- Rehavete katılmamalıyız.

Rehavet hakikaten bize göre değil. Bizler kendimizle yarışır bir halde seçime gidiyoruz. Bu birlik beraberliğimizi kesinlikle koruyalım. Burada bütün kurumların el birliğiyle koordineli bir şekilde çalıştığını ben gördüm, memnuniyetle gördüm. Zaten farklısı mümkün değildi. Çünkü teşkilattan gelmek böyle bir şey. Teşkilattan gelmek, birleştirici olmak demektir. Genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla büyüyle, küçüğüyle, kadınıyla, erkeğiyle her birimiz bu teşkilatın kıymetli mensuplarıyız. Bu seçime girerken el ele tutuşarak ama komşumuzun da gözlerine bakarak, iletişim kurduğumuz herkese böyle birbirimize samimiyetle baktığımız gibi bakmaya devam edelim. Buradan bir şüphem yok açıkçası. Sadece diğer yerlerde söylediğimi söylüyorum ama sizlerin bunun on katını yaptığına eminim ben.

Sevgili kardeşlerim ablalarım her birinize bu güzel ev sahipliğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah Türkiye Yüzyılında büyük Türkiye yolunda hedeflerine Gaziantep ile beraber ilerleyeceğiz.“

AK Parti Gaziantep il Başkanlığı ziyaretinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı, GBB Başkanı Fatma Şahin, Milletvekilleri Derya Bakbak, Bünyamin Bızgeyik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve il ve ilçe yöneticileri yalnız bırakmadı. İl Başkanı Murat Çetin, ziyaretin anısına şeref defterini imzalarını Bakan Göktaş’a hediye takdimi yaptı.

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ