USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Siyasetimiz halk içindir

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, siyasetçilerin milletin vekilliğini yapması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Siyasetimiz halk içindir
20-09-2023 14:23
Google News

Yoğun Ankara mesaisinin yanı sıra yürüttüğü saha çalışmasıyla halkla iç içe olmaya ve halkın sorun, sıkıntıları ile taleplerini dinlemeye devam eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Saha performansıyla adından sıkça söz ettiren Milletvekili Demir, saha çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve TBMM’de sık sık gündeme getiren Milletvekili Demir, halkın dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri de yetkililerle paylaşarak vatandaşın sesi oluyor.

Seçim döneminde olduğu gibi seçimden sonra da esnaf ziyaretleri başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya gelen, STK, oda ve hemşeri dernekleri ile kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam eden Milletvekili Demir, yaptığı ziyaretlerde Türkiye ve Gaziantep gündemine dair gelişmeler hakkında görüş alışverişinin yanı sıra istişarelerde de bulunuyor.

Partisinin kongreleri kapsamında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde gittiği illerde de saha çalışmaları yürüten Milletvekili Demir, vekili olduğu Gaziantep’ten de ayrılmıyor.

Demir, kamu kurumları ziyaretleri kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Gaziantep İl Müdürü Hasan Alan’ı ziyaret etti.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan ile birlikte ilk olarak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret eden Milletvekili Demir, Başkan Fadıloğlu'ndan çalışmaları hakkında bilgi alarak istişarede bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Demir’e yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatarak bilgilendirmelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, ziyaretleri için Milletvekili Demir’e ve HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Yapılan hizmetler için Başkan Fadıloğlu ve ekibini kutlayan Milletvekili Demir ise sıcak karşılama ve samimi sohbetinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na dolayı teşekkür etti. Batman ile ilgili yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekilli Demir, kendi yazmış olduğu ve özel olarak imzaladığı "Kıskaç" adlı kitabını Başkan Fadıloğlu’na hediye etti.

Beraberindeki heyetle birlikte daha sonra ise Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Gaziantep İl Müdürü Hasan Alan’ı ziyaret eden Milletvekili Demir, Alan’dan deprem süreci, Gaziantep’te planlanan proje ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Gaziantep’te depremden kaynaklı sorunları, çözüm önerileri ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulunan Milletvekili Demir, kalıcı konutlar, ağır ve orta hasarlı binaların durumu ile ilgili bilgi aldı.

Milletvekili Demir’e yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Alan, ilgili konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak Demir’e ve HÜDA PAR’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Demir, yaşanılan depremlerin ardından hasar alan binaların yıkım çalışmaları hakkında konuştu.

Ağır hasarlı binaların yıkım çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini belirten Milletvekili Demir, ağır hasarlı binaların tehlikeye yol açtığını belirterek, bir an önce bu duruma müdahale edilmesi ve yıkım çalışması başlamayan ağır hasarlı binaların hızlı bir şekilde yıkılması gerektiğini belirtti.

Alan’a ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik eden Milletvekili Demir, nazik misafirperverliği için de Alan’a teşekkür etti.

Milletvekili Demir, son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Mezarlıklar Şube Müdürü Salih Yıldırım’ı da ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Yıldırım, Milletvekili Demir’e teşekkür etti.

"Milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz"

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Milletvekili Demir, “Siyaset bize göre halka hakça hizmet etmektir. Bizde halka hizmet için varız. Bugün HÜDA PAR, 4 milletvekili ile siyasetin tam merkezinde, Meclis'te yerini aldı. Yanlışa yanlış deme ve karşısında yer alma ile memleketin menfaatleri doğrultusunda her zaman doğruyu savunma ve doğrudan yana olma anlayışımız bundan sonraki süreçte taviz vermeden devam edecektir. Partimizin en öncelikli çalışma sahası, ülkemizin kadim kültürünü, değerlerini, kardeşliği toplumsal yapımızın temeli olan aileyi korumak ve genel ahlakı güçlendirmek ve bir kez daha ayağa kaldırmaktır. Bunun için hep sahadayız. Türkiye ve Gaziantep için, en önemlisi de halkımız için her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim siyasetimiz halk içindir.” dedi.

“HÜDA PAR bugün Türkiye'de çok ciddi bir umut haline gelmiştir” diyen Demir, “HÜDA PAR şu anda toplumun umudu ve sorunların çözüm adresinde bir nefes, geleceğin inşa aşamasında çok büyük bir umut haline gelmiştir. Bu umudun heba edilmemesi lazım." diye konuştu.

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ