USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

İş İnsanı Ethem Sancak:"Siirtliler beni iyi bilir, ben Siirtlilere hep doğruları söyledim ve ne yaptıysam Siirtliler için yaptım"

İş İnsanı Ethem Sancak:"Siirtliler beni iyi bilir, ben Siirtlilere hep doğruları söyledim ve ne yaptıysam Siirtliler için yaptım"

İş İnsanı Ethem Sancak:"Siirtliler beni iyi bilir, ben Siirtlilere hep doğruları söyledim ve ne yaptıysam Siirtliler için yaptım"
08-11-2022 16:57
08-11-2022 16:58
Google News
AK Parti'den istifa ederek Vatan Partisine geçen Sancak, partisinin genel başkanı Doğu Perinçek ile birlikte Siirt'te düzenlenen toplantıda konuştu.
Perinçek, beraberinde iş insanı Ethem Sancak ile bir otelde düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, parti olarak tasarruf ve üretime önem vereceklerini söyledi.
"İhracat odaklı değil üretim odaklı bir ekonomi" programını benimsediklerini ifade eden Perinçek, "Çünkü üretirsen ihracat da yaparsın. Kafayı ihracata mı takacaksın, üretime mi? Üretime taktığımız zaman, orada yoğunlaştığımız zaman ihracatımız da büyüyecek. Bu ekonomik program şimdi Türkiye'nin önüne geldi. Başka bir programı Türkiye'nin seçme şansı yok. Bir sürü parti var, o doğrudur, bu doğru. Hayır, o doğrudur, bu doğrudur arkada kaldı. Türkiye ne yapacak? Göreceksiniz, önümüzdeki dönem başka bir çözüm olmadığı için Vatan Partisinin bu programını hayata geçirecek. O zaman, zaman kaybetmeyelim, yeni tecrübelerle yeniden pişman olup doğruyu gecikerek seçmek yerine zaman kaybetmeden doğruyu belirleyelim. " dedi.
Bölgede ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Perinçek, sadece kısa vadede değil Türkiye'nin geleceği için de çok esaslı kadrolar yetiştirdiklerini bildirdi.
Partilerinin Türkiye'nin önündeki çözümler için uluslararası arenada da gerekli çalışmaları yaptığını aktaran Perinçek, "Avrupa ve Amerika, artık oralar çöküyor. Onların medeniyeti bitti. Yeniden Asya'dan, doğudan yeni bir medeniyet yükseliyor. Siirt'in o çok emek verdiği, çok katkıda bulunduğu doğu medeniyeti şimdi yeni modern koşullarda bütün insanlığa ışık veren, Latin Amerikalısına da Afrikalısına da ışık veren bir medeniyet Asya'dan yükseliyor. Vatan Partisi o yükselen medeniyetin bütün büyük kuvvetleriyle güzel ilişkiler kurduk." diye konuştu.
Türkiye'ye ucuz enerji sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Perinçek, bu kapsamda görüşüp anlaşma yaptıklarını anlattı.
Sancak'la Suriye'ye gideceklerini aktaran Perinçek, şöyle devam etti: "Ethem arkadaşımızla önümüzdeki 2 ay içinde, kasım veya aralık ayında Suriye'ye gidiyoruz Sayın Beşar Esad'ın davetlisi olarak. O Suriyeliler de bizim kardeşlerimiz. Araya dikenli teller çekilmiş, duvarlar yapılıyor. Yıkacağız o duvarları, o dikenli telleri kaldıracağız. Oradan tırlar gelsin, tırlar. Ticaret gelsin, ticaret gitsin. Burada üretilen mallar gitsin. Komşularımızla alışverişi tekrar canlandıracağız. Onun görüşmelerini yapacağız. Aynı zamanda terörü bitirmek, Suriye'de terörü bitirmek ve ülkelerimize huzur ve barış getirmek, böylece üretim yapabileceğimiz koşulları sağlamak, ticaret yapacağımız barış, huzur koşullarını sağlamak. Bunu Suriye ile de görüşeceğiz. Dolayısıyla Vatan Partisi dış politika açısından da önümüzdeki dönemin çözümlerine hazır."
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU İŞSİZLİKTİR 
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise konuşmasında Türkiye'nin genel sorunlarına değildi, işsizlik ile ilgili rakamlar vererek, iktidara gelmesi durumunda işsizlik sorununu çözeceklerini söyledi.
Türkiye'nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu dile getiren Perinçek, "Yeteri kadar kaynağımız mevcut. Bu kaynakları israfa kaçmadan yatırıma yönlendireceğiz. Böylelikle işsizliği çözeceğiz, istihdamı da artıracağız." diye kaydetti.
-ETHEM SANCAK'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
İş insanı Ethem Sancak da partilerinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, memleketi Siirt'ten destek beklediklerini bildirdi. 
Sancak, "Siirtliler beni iyi bilir, ben Siirtlilere hep doğruları söyledim ve ne yaptıysam Siirtliler için yaptım." dedi.
Toplantı, soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Abdulkadir
Abdulkadir 1 yıl önce
Neden bir delikanlı basın mensubu çıkıp ona siirte ne yaptığını aylarca yse nin araçlarını köyünde kişi arazisinde çalıştırmadınzmı demedi neden siirt spora vereceğim dediği desteği vermedi verdiyse ne kadar verdi sorma cesareti göstermedi anlaşılan gazeteciler orada değilmiş yoksa soru sorarlardı terletirlerdi
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ