USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Kılıç ailesinin mutlu günü. Baba Hakkı’dan muhteşem düğün..

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma (ŞANLIDER) Derneği Başkanı ve Ticaret Borsası Meclis üyesi Hakkı Kılıç’ın biricik kızı Şevval ile Akınalan ailesinin oğlu İsmet, muhteşem bir düğün merasimi ile

Kılıç ailesinin mutlu günü. Baba Hakkı’dan muhteşem düğün..
20-08-2023 12:20
Google News

Teymur Oteldeki düğün merasimine, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Ak Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Şanlıurfa’nın önde gelen iş adamlarından Bucak Aşireti temsilcisi Vedat Bucak, Ak Parti Gaziantep önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol, Birecik Dernek Başkanı Şaban Altınova,  OBA Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar,  Beşsan Yönetim Kurulu Başkanı Kemal  Çakmak, TAT Makarna Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Memiş, Mutlu Makarna Yönetim kuruulu Başkanı Aykut Göymen, Göymen Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Taner Göymen, Döşmen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Döş, Özer Makine Yönetim kurulu Başkanı Kemal Özer, İş adamı İbrahim Türkhan, Altunkaya Holding Ceosu Azat Özel, Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bakır, İş adamları Mustafa Kılıç ve sağlık camiasından önemli isimleri katıldı.

Baba Hakkı.

Teymur Otel’deki düğün organizasyon açısından tam  not aldı. Tüm detayların düşünüldüğü düğün merasiminde misafirler gönüllerince eğlenirken, Düpğn sahibi Baba Hakkı Kılıç, Şanlıurfa ve Gaziantep’in siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri ile tek tek ilgilendi.

Baba Hakkı Kılıç, kuzunun düğününde kendilerini yanlız bırakmayan herkese teşekkür etti.

MUTLULUKLAR DİLEDİLER

Düğün merasiminde kısa bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin, çiftlere mutluluklar dilerken, Gaziantep ve Şanlıurfalıları böyle bir mutlu günde bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ‘’Çiftlerimiz ömür boyu mutluluklar diliyorum. Değerli dostum Hakkı Kılıç’a ve Akınal ailesine de güzel misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum’’ dedi. 

BABA HAKKI KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Konuklara örnek bir misafirperferlik gösteren Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma (ŞANLIDER) Derneği Başkanı ve Ticaret Borsası Meclis üyesi Hakkı Kılıç, bu mutlu günlerinde olan tüm misafirlere teşekkür ederek, ‘’Sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar. Gerek Şanlıurfa’dan gerekse Gaziantep ve yurt dışından düğün merasimimize katılan ve mazeretleri nedeniyle telgraf göndererek mutlu günümüze ortak olan ve tüm değerli dostlara teşekkür ediyorum’’ dedi. 

ÇİFTLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Eczacı olan Şevval ve İsmet çifti en mutlu gecelerinde mesai arkadaşları, dostları, aile fertleri ve konuklarla birlikte unutulmaz bir gece yaşadılar. Düğüm merasiminin sonunda tebrikleri kabul eden Şevval ve İsmet Çifti’nin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Kent Medya Grubu olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

HTTP/1.1 500 Server Error

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ