USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kayıp Şahıs Ekrem Çetin Mahallesi’nde 19.06.2023 günü 11.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2004 doğumlu (E.Y.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
21-06-2023 14:02
Google News

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kilis

Kayıp Şahıs

Ekrem Çetin Mahallesi’nde 19.06.2023 günü 11.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2004 doğumlu (E.Y.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Hakaret

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (S.K.) ile şüpheli müşteki (M.Ç.) isimli şahıslar arasında darp ve hakaret olayı meydana gelmiş, şahısların alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Kayıp Eşya

Şıh Abdullah Mahallesi’nde Müşteki (K.G.), cep telefonunu kaybettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Şüpheli (F.T.)’nin kullandığı, 34 plaka sayılı araç ile müşteki şüpheli (M.A.K.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

İsmet Paşa Mahallesi’nde Şüpheli (A.Y.U.)’nun kullandığı, 27 plaka sayılı aracın çarpması neticesi, kimlik tespitleri yapılan (A.E.H.) ve (F.E.H.) isimli çocuklar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)

Öncü Pınar Mahallesi’nde Alkollü araç kullandığı tespit edilen şüpheli (M.D.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (E.K.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosiklet ile sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen, motosikletin çarpışması neticesinde, (E.K.) ve aynı motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur (M.C.) isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, diğer motosiklet sürücüsünün tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Yağma (Gasp)- Kasten Yaralama

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Mağdur (E.K.), şüpheli (T.H.) ve yanında bulunan tanımadığı iki şahsın, sigara paketini ve sigara paketinin şeffaf poşetinin içerisinde bulunan 500 TL parayı aldığını ve kendisini darp ettiklerini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, gözaltına alınan şüpheli mevcutlu olarak adli mercilerde hazır edilecektir.

(Haber Merkezi)

İş Kazası- Taksirle Yaralama

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (Y.A.), işçi olarak çalıştığı fabrikada, sağ elinin makineye sıkışması neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

İş Kazası- Taksirle Yaralama

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Mağdure (Ö.Y.), temizlik işçisi olarak çalıştığı hastanede temizlik yaptığı sırada, tıbbi atık kutusuna atmak için eline aldığı bisturinin sol orta parmağını kesmesi neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)

Ebulüle Mahallesi’nde Alkollü araç kullandığı tespit edilen şüpheli (S.G.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit

Ebulüle Mahallesi’nde Müşteki (P.Ş.), eşi şüpheli firar (İ.H.Ş.)’nin kendisini darp ve tehdit ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde Müşteki (D.Y.), daha önceden tedbir kararı bulunan, eşi şüpheli firar (M.Y.) isimli şahsın, ikametine izinsiz girerek tedbir kararını ihlal ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Tehdit- Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali- Hakaret- 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık

Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (S.H.), daha önceden tedbir kararı bulunan, eşi şüpheli firar (U.H.) isimli şahsın, bazen ikametinin önüne geldiğini, kendisini telefonla aramak suretiyle, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu, kendisi ve üç çocuğunun geçimi için maddi ve manevi destek sağlamadığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Tehdit

İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki (C.Ç.), eşi şüpheli firar (V.Ç.)’nin kendisini tehdit ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (R.E.), eşi şüpheli (M.E.)’nin kendisini darp ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, gözaltına alınan şüpheli mevcutlu olarak adli mercilerde hazır edilecektir.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit

Şehit Kamil Mahallesi’nde Müşteki (E.U.), gayri resmi nikahlı eşi şüpheli firar (V.C.)’nin kendisini darp ve tehdit ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak

Hasan Kamil Demirbaş Mahallesi’nde Uyuşturucu madde kullandığını beyan eden şüpheli (M.M.D.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kaynak: vizyonhavadis.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ