Birkaç gün önce Şirvan ilçesinin Elmadalı köyü yolunda bir servis aracı ekipler tarafından kurtarıldı. Karayolları Siirt 94. Şube Şefliği ekipleri, Şirvan bölgesinde yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
İl Özel İdaresi ekipleri de kırsalda, kardan dolayı kapanan yolların ulaşıma açılması ve özellikle ihbar sonrası yollarda mahsur kalan hastaları kurtarmak için çabalıyor.
İki gün önce kar yağışı ve tipi nedeniyle Nallıkaya köyü yolunda mahsur kalan minibüste bulunan öğrenciler için ekipler bölgeye sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu minibüs kurtarıldı.
Ayrıca çığ düşmesi sonucu kapanan Şirvan'a bağlı Nallıkaya köyünün Turgutlu mezrasının yolu yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucu açıldı.
