USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Mustafa Demir "Kilis'in hakkını en güzel bir şekilde Mecliste savunacağım"

Kurban Bayramı öncesinde Kilis'te görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Milletvekili Mustafa Demir gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Demir
26-06-2023 13:36
Google News

Mustafa Demir "Kilis'in hakkını en güzel bir şekilde Mecliste savunacağım"

Kilis

Kurban Bayramı öncesinde Kilis'te görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Milletvekili Mustafa Demir gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak büyük bir başarı elde ettiklerini Milliyetçi Hareket Partisinin önemli bir başarı yakaladığını belirten MHP Milletvekili Mustafa Demir Kilisli Hemşerilerim bizlere önemli bir vazife yüklediler. Kilis'imizin hakkını sonuna kadar Ankara'da arayacağız dedi.

Havuzbaşı Hulk Dede'de basın mensupları ile bir araya gelen MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir'in yaptığı toplantıya MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Özdemir, Merkez İlçe Başkanı İ. Halil Yılmaz ve MHP Yönetim kurulu üyeleriyle basın mensupları katıldı.

Bayramdan sonra Kongrelerimize başlıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Milletvekili Mustafa Demir Kurban bayramından hemen sonra Kilis'te önce ilçe kongrelerini yapacaklarını ve daha sonra il Kongresini yapacaklarını dile getirdi.

Mustafa Demir;

"Malum hem 14 Mayıs hem de 28 Mayıs tarihinde Ülkemizi ve şehrimizi yakından ilgilendiren önemli bir seçimi geride bıraktık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak saha da daha zinde bir teşkilat olması için kongre sürecimize başlıyoruz. İlk olarak ilçe kongrelerimizi yapacağız. Daha sonra da yaklaşık bir ay gibi kısa bir zaman içerisinde il kongremizi yapacağız.

Buradan açıklamakta bir sakınca görmüyorum, mevcut il Başkanımız Mustafa Özdemir seçimlerde ciddi gayretler göstererek başarının mimarlarından olmuş birisidir. Kendisine vermiş olduğu mükemmel desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Merkezimiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde almış olduğu karar doğrultusunda Merkez ilçe Başkanımız Halil Karaoğlu olacak il Başkanımız İ. Halil Yılmaz olacak.

MHP Büyüyerek devam ediyor

Anketler her zaman Milliyetçi oylarını nasıl oluyor ise her seçim dönemin az gösteriyor. Halbuki yapılan ilk seçimde Milliyetçi Hareket Partisi %10 oy alarak başarılı bir seçim geçirmiştir. Bundan sonrada Milliyetçi hareket Partisinin oyları artamaya devam edecektir.

Yerel Seçimlere ciddi şekilde hazırlanıyoruz

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu dile getiren Milletvekili Mustafa Demir,

"Yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilatımız içerisinde hareketliliğe hep beraber şahitlik ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi halkımızın nezdinde cazibe merkezi durumundadır. Dün bizlere başaramaz diyenler nasıl başarılı olduğumuzun farkına vardılar. Bugün partimizden Belediye Başkan adayı olmak isteyen veya ilçe başkanı olmak isteyen insanlarımız müracaatlarını gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Genel seçimlerde ki almış olduğumuz başarılı çizgiyi daha üst yerlere taşıyarak yerel seçimlerde taçlandıracağız.

İlk Önceliğim Öncüpınar Sınır kapısının yaya trafiğine açılmasıdır

14 Mayıs seçimlerine giderken halkımıza sözler vermiştik. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi Öncüpınar sınır kapısının yaya trafiğine açılmasıyla ilgiliydi. Şimdi sözümüzü yerine getirmek için geçtiğimiz günler içerisinde Genel merkezimiz ile yakın bir görüşme gerçekleştirmiştim. Öncüpınar sınır kapısı ile ilgili bir rapor hazırlıyorum. Bu raporu çok kısa bir süre içerisinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bey'e sunacağım. inşallah kısa süre içerisinde Öncüpınar sınır kapısı sorununu çözmüş olacağız.

Haftanın 4 günü Kilis'te 3 günü Ankara'da olacağım

Malum seçimler bittikten sonra Ankara'da Meclis'te çalışmalarımıza başladık. Yine halkımıza söz vermiş olduğum gibi haftanın 4 günü Kilis'te olacağım 3 günü Mecliste ki çalışmalara katılacağım. Kilis'te bulunduğum süre içerisinde halkımız ile bir araya gelerek onların dertlerini sorunlarını sıkıntılarını dinleyeceğim.

Hemşerilerimizin hakkını savunmak için Meclis kürsüsünden konuşan birisi olacağım" dedi.

Haber Merkezi

Kaynak: vizyonhavadis.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ