Ana içeriğe geç

Siirtte Sonsöz Haberler, son dakika haberleri, yerel en güncel gelişmeler, siyaset, ekonomi, sağlık, eğitim, gündem, spor, teknoloji ve Türkiye geneli tüm özel haberler...

SİİRT BELEDİYESİ, DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK HİZMETLERİNE DESTEK VERİYOR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat'ta ilk saatlerden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyeler de bölge illerine yardım ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

SİİRT BELEDİYESİ, DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK HİZMETLERİNE DESTEK VERİYOR
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat'ta ilk saatlerden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyeler de bölge illerine yardım ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Arama kurtarma ekiplerini, iş makinelerini depremden etkilenen kentlere yönlendiren belediyeler, acil ihtiyaçların giderilmesinin ardından barınma, yiyecek ve giyecek temini, altyapı, temizlik alanlarındaki çalışmalarını AFAD'ın koordinesinde sürdürüyor.
Siirt Belediyesi Hatay ilinde enkaz kaldırma çalışmalarına destek vermek amacıyla kurduğu şantiyede sürdürdüğü hizmetler ile birlikte temizlik işlerine de destek oluyor.
Siirt Belediyesi, deprem bölgesi Hatay’da temizlik hizmetlerine destek vermek amacıyla felaketin ilk günlerinde yola çıkarılan 2 su tankeri, çöp kamyonları, ilaçlama aracı ve yedekli personellerle 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. 
Siirt Belediyesi, Afad koordinasyonunda deprem bölgesinde vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çöp toplama ve çevre temizliği çalışmalarının yanı sıra bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Hatay’da kamyonlarla çöp topluyor.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle