USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Siirt'te "Köklerden Geleceğe Teşkilat Çalıştayı" Düzenlendi

Siirt’te AK Parti Kadın Kolları tarafından “Köklerden Geleceğe Teşkilat Çalıştayı” düzenlendi.

Siirt'te "Köklerden Geleceğe Teşkilat Çalıştayı" Düzenlendi
02-02-2026 11:20
02-02-2026 11:27
SİİRT
Google News

 Siirt Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programa, parti yöneticileri ve kadın kolları teşkilat üyeleri katıldı.

ÖZTURAN: KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR

Programda konuşan AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, çalıştayın teşkilat açısından anlamlı bir organizasyon olduğunu belirterek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kadınlar siyasetin nesnesi değil, öznesidir” sözünü hatırlatan Özturan, AK Parti’nin kadınlara verdiği önemin bu anlayıştan kaynaklandığını ifade etti. Özturan, kadınların seçim süreçlerinde ve saha çalışmalarında önemli bir rol üstlendiğini belirterek, hane ziyaretleri ve üye çalışmalarıyla teşkilatın temel yapı taşlarından biri olduklarını söyledi.

Kadın Kolları teşkilatının Ramazan ayında da saha çalışmalarını sürdüreceğini dile getiren Özturan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye layık olmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

MAVİ: BU ÇALIŞTAY BİR YOL HARİTASIDIR

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Betül Tuğba Mavi ise çalıştayın yalnızca bir toplantı olmadığını, geçmişin emeğini hatırlamak ve geleceğe dair yol haritası oluşturmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Kadın Kolları teşkilatının her zaman sorumluluk alan bir yapı olduğunu vurgulayan Mavi, teşkilatın bugüne gelmesinde emeği geçen kadınların önemli bir miras bıraktığını ifade etti. İstişarenin önemine dikkat çeken Mavi, çalıştayın dinleme, not alma ve daha iyiye ulaşma hedefiyle gerçekleştirildiğini belirtti.

Siirt’in sosyal yapısının en iyi sahada çalışan kadınlar tarafından bilindiğini dile getiren Mavi, çalıştaydan çıkacak sonuçların Kadın Kolları çalışmalarına katkı sunacağını söyledi.

DURAN: KADINLAR PARTİNİN EN BÜYÜK EMEK GÜCÜ

AK Parti İl Koordinatörü Havva Duran da konuşmasında, partinin kuruluşundan bu yana geçen süreçte kadınların büyük emek verdiğini belirtti. Çalıştayda dile getirilecek öneri ve taleplerin parti çalışmalarına katkı sağlayacağını ifade etti.

MASA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Konuşmaların ardından çalıştaya katılan kadınlar, oluşturulan masalarda görüş ve önerilerini paylaşarak çalışma yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ