USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Son görüntüleri ortaya çıktı: Ebru Cizdam'ın ölüme sürükleniş anı

Beşiktaş'ta lüks bir otelin 7'nci katından düşerek ölen Ebru Cizdam'ın hayatını kaybetmeden dakikalar önce çekilen görüntüler ortaya çıktı. Genç kadının, imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan tarafından yerde sürüklendiği görüldü.

Son görüntüleri ortaya çıktı: Ebru Cizdam'ın ölüme sürükleniş anı
14-03-2022 13:17
Google News

Beşiktaş'ta ünlü bir otelin 7'nci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın olaydan önceki son görüntülerine ulaşıldı.

OLAYDAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLER

Sabah gazetesinin haberine göre, olayın yaşandığı oteldeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Özgür Aydoğan'ın, Ebru Cizdam'la kavga ettikleri ve genç kadının kaçtığı görüldü. 

YERDE SÜRÜKLEMİŞ

Kamera kaydında, Özgür Aydoğan ve Ebru Cizdam'ın olay günü saat 00.56'da 7'nci katta bulunan odalarına çıktığı; Aydoğan'ın genç kadını yerde sürüklediği görüldü. 

Odaya giren Aydoğan'ın daha sonra oteldeki odadan çıkarak Cizdam'ı zorla odaya soktuğu belirlendi.

GENÇ KADIN 7'NCİ KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETMİŞ, İMAM NİKAHLI EŞİ TUTUKLANMIŞTI

Beşiktaş'ta bulunan lüks otelde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen olayda gıda ve inşaat firması sahibi olduğu öğrenilen Ebru Cizdam, otelin çatısından aşağı düşerek hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra başlatılan soruşturmada Ebru Cizdam'la olay anında aynı odada olan 26 yıllık imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan gözaltına alınarak eşinin otelden aşağıya attığı gerekçesiyle tutuklanmıştı.