USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: “Siirt’te Ağır Sanayi Hamlesi Başlatacağız”

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mahmut Arıkan, temaslarda bulunmak üzere Siirt'e geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: “Siirt’te Ağır Sanayi Hamlesi Başlatacağız”
10-04-2026 12:29
10-04-2026 13:07
SİİRT
Google News

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mahmut Arıkan, temaslarda bulunmak üzere Siirt'e geldi.
Kentte bir otelde sivil toplum kuruluşları ve yerel basınla düzenlenen toplantıda konuşan Arıkan, iktidar partisini eleştirdi, Saadet partisinin çalışmalarını anlattı, Ortadoğu yaşananlara değildi.
Amerika ve İsrail'in bölgeyi kaosa sürüklediğini dile getiren Arıkan, bu savaşta bölgenin, Türkiye'nin hatta tüm Orta Doğu'nun ciddi anlamda etkilendiğini söyledi. Yerel düzeyde de önemli projeleri olduğunu dile getiren Arıkan, merhum Necmettin Erbakan ile 40-50 yıl önce başlayan ağır sanayi hamlesine bölgenin ciddi anlamda ihtiyaç duyduğunu, iktidara gelmeleri durumunda bu ağır sanayi hamlesini Siirt'te çok önemli fabrikalar kurarak başlatacaklarını ve özellikle zengin olan bölgenin maden yataklarıyla gelişmişini sağlayacaklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Adnan Yılmaz
Adnan Yılmaz 4 hafta önce
Geçte kalınmış olsa yapılan çalışmalarda bereket olur inşallah.
Gölgenin önemine binaen orda imal edilip bölgesel ve ulusal ürünlerin tesislerini hem teşvikle, hemde devletin yapması gerekir.
Göçün önlenmesini sağlayacak tek şey kırsal bölgelerde istihdam ve imalatın gerçekleştirilmesi gerekir.
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ