USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Vali Davut Gül’den Veda Mesajı

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül Gaziantep'teki görevinin sonlanması ile birlikte Gaziantep'e veda etti. 26 Ekim 2018'de Gaziantep Valiliği'ne atanan Davut Gül yayınladığı veda mesajıyla duygulandırdı.

Vali Davut Gül’den Veda Mesajı
08-06-2023 11:24
Google News

Yeni görevlendirme ile beraber  Gaziantep’te  veda ziyaretlerine başlayan yeni İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medyadan paylaştığı veda mesajıyla Gazianteplileri duygulandırdı.

Vali Davut Gül paylaşımında;

"Sevgili Hemşehrilerim…

26 Ekim 2018 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız’ın tensipleriyle atandığım “Şehr-i Ayıntab-ı Cihan’a, O tarihten bu yana hizmet etme şerefine nail oldum.

Kültür tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini ateşleyen, her bir taşından ve toprağından kahramanlık hikayeleri fışkıran bu Kadim Şehre 4 buçuk yıl istekle, onurla, gururla hizmet ettim.

Bu Kadim Şehirde, varını paylaşmanın, hayırseverliğin, yardımlaşmanın, hasılı komşusu açken tok yatmamanın ne kadar önemli olduğuna şahit oldum.

Bu Kadim Şehirde, özellikle eğitim kurumları başta olmak üzere ihtiyaç bulunan bütün yatırımlarda hayırseverlerimizin elini taşın altına nasıl koyduğuna şahit oldum.

Bu Kadim Şehirde, belki de dünyaya örnek olabilecek bir model ile “Gaziantep Modeli” ile, birlikte iş yapma kültürünün ne kadar önemsendiğine şahit oldum.

Bu Kadim Şehirde, milletvekillerinden yöneticilerine, hayırseverlerinden toplum önderlerine, sivil toplum kuruluşlarından belediye personellerine, öğretmenlerinden, emniyet mensuplarına, din görevlilerinden tüm kamu görevlilerine kadar yapacak işi, söyleyecek sözü olan herkesin ortak projeleri hayata geçirebilmek için nasıl çaba sarf ettiklerine şahit oldum.

Hizmet ettiğim 4 buçuk yılın ardından 5 Haziran 2023 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Şehirlerin Sultanı İstanbul’a atandım. Bu sebeple Valisi olmaktan gurur duyduğum Gaziantep’ten ayrılıyorum. Bizleri bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Görev süremiz içerisinde şehit yakını ve gazilerimiz, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstererek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projeler üretmeye çalıştık. 

Valilik görevim boyunca burada hizmet ettiğim bütün hemşehrilerimin her zaman gönül dünyamda ayrı bir yeri olacaktır.

Gaziantep görevim esnasında yürüttüğümüz bütün projelerde desteğini gördüğümüz Bakanlarımıza, başta Önceki Dönem Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül olmak üzere tüm milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, meslek odalarımıza, diğer sivil toplum örgütü temsilcilerimize ve tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Meslek hayatımın bu döneminde Gaziantep’e hizmet etmekten dolayı şükür makamındayım.

Tüm hemşehrilerimizden helallik diliyor, İstanbul’da kapımızın ve gönlümüzün tüm Gaziantepli hemşehrilerimize açık olduğunu ifade etmek istiyorum.

Allah’a emanet olunuz." sözlerini kullandı.

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ