Ana içeriğe geç

Siirtte Sonsöz Haberler, son dakika haberleri, yerel en güncel gelişmeler, siyaset, ekonomi, sağlık, eğitim, gündem, spor, teknoloji ve Türkiye geneli tüm özel haberler...

Vali Kızılkaya Köy Yolları Ve Alt Yapıları Hakkında Bilgi Aldı

Vali Dr. Kemal Kızılkaya Köy yolları ve alt yapıları hakkında bilgi aldı süratle tamamlanması talimatı verdi.

Vali Kızılkaya Köy Yolları Ve Alt Yapıları Hakkında Bilgi Aldı

Siirt İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında köylerimizin sorunları masaya yatırıldı.

Siirt İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında köylerimizin sorunları masaya yatırıldı.

İlimizde yapımı devam eden güvenlik yolları başta olmak üzere köylerimizin alt yapısına yönelik çalışmaları değerlendirmek amacıyla Vali Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında İl Özel İdarede toplantı yapıldı.

Toplantıda Vali Kızılkaya, “Devletimizin sağladığı imkanların en etkin şekilde değerlendirilmesi, hizmetlerin verimlilik esaslı ve vatandaş odaklı kamu anlayışıyla yerine getirilmesi için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek planlanan işlerin süratle tamamlanması talimatını verdi.”

Toplantıya Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Genel Sekreter Yardımcısı ve Şube müdürleri katıldı.

 

Okur görüşleri
1 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster1 yorum
Mehmet şirin BaltaCevap verBildir

Siirt kurtan da oturuyorum kurtalanin en kötü köy yolu bizim köy yol diye bir şey yok ve kışın köye ulaşımı yok Beykent le arası 4 5 km

Daha fazla yükle