USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Yeniden Refah Partisi Gaziantep’te süpriz yapacak.

Yeniden Refah partisi Gaziantep 28. dönem milletvekili adayları Kent Medya Grubu’ndan Arif Kurt’u ziyaret ederek 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler hakkında açıklamalarda bulundular.

Yeniden Refah Partisi Gaziantep’te süpriz yapacak.
01-05-2023 16:45
Google News

Seçimlerin süpriz partisinin Yeniden Refah Partisi olacağının ifade edildiği ziyarete Gaziantep 28. dönem milletvekili adayları Şükrü Yılmaz, Nurettin Özkaya, Sedat Yıldız, Esra Alati İncetahtacı, Çoşkun Kaya ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Cuma Avcı hazır bulundu.

Şükrü Yılmaz, “Beklediğmizden daha iyi durumdayız.”

Yeniden Refah Partisi kurucularından Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Şükrü Yılmaz, Türkiye’nin en genç siyasi lideri Fatih Erbakan’ın, söylem ve eylemlerinde milli görüş çizgisinden çıkmadan yoluna devam eden tek lider olduğunu söyledi.

Yılmaz, Yeniden Refah Partisi’nin milletin umudu olduğunu ifade ederek, “Emeklilikte yaşa takılanlar başta olmak üzere, kamuya personel alımında mülakatın kaldırılması fikri ile Asgari ücret, emekliye yaşam hakkını devam ettirmesi için uygun ücret politikası önerisi ayrıca hane başına elektrik desteği ile diğer konularda üretilen söylemlerin tamamı esasında Sayın Erbakan’a aittir. Biz Yeniden Refsh Partisi kadroları olarak 14 Mayıs seçimlerinde süpriz bir oy oranı ile milletvekilleri çıkaracağız. Nereye gitsek kiminle görüşsek milletin bize olan ilgisi ve teveccühü çok fazla”dedi.

Özkaya, “Bu dava bir seçimlik değil.”

Gaziantep’in tanınmış iş insanları arasında yer  alan ve Yeniden Refah Partisi’nde 2. sırada milletvekili adayı olan  Nurettin Özkaya, “14 Mayıs seçimleri Türkiye için çok önemli. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. Cumhur ittifakı paydaşı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Yeniden Refah Partisi’nin milletvekilleri çıkarması için çalışıyoruz. 14 Mayıs seçimleri bizim için önemli. Bir başlangıç. Ama bir son değil. İnandığımız siyasal değerlerin devamı için sorumluluklarımızı yerine getirerek çalışıyoruz”diye konuştu.

Sedat Yıldız,”Her zaman sahadaydık..”

Yeniden Refah Partisi Gaziantep il başkanı ve 3. sıra milletvekili adayı ve Sedat Yıldız ise, teşkilat olarak her zaman sahada olduklarını belirterek, “Yeniden Refah Partisi olarak her zaman seçim varmış gibi çalıştık. Teşkilatımız ile sahadayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademe ve ilçe teşkilatlarımız ile seçimlerde alacağımız oylarla herkesi şaşırtacağız. Merkez sağın yeni adresi Yeniden Refah Partisi’dir, lideri ise Fatih Erbakan’dır.”şeklinde konuştu.

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ