USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz “Kilis’e sahip çıkmak istiyorum! Kilis benim için önemli ve sembolik bir yer

Yenilik Partisi genel Başkanı Öztürk Yılmaz seçim çalışmaları için geldiği Kilis’te hem esnafları ziyaret etti hem de basın açıklamasında bulundu.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz “Kilis’e sahip çıkmak istiyorum! Kilis benim için önemli ve sembolik bir yer
01-05-2023 10:29
Google News

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz “Kilis’e sahip çıkmak istiyorum! Kilis benim için önemli ve sembolik bir yer”

Kilis

Yenilik Partisi genel Başkanı Öztürk Yılmaz seçim çalışmaları için geldiği Kilis’te hem esnafları ziyaret etti hem de basın açıklamasında bulundu.

Pazar günü öğleden sonra Kilis’e gelen Yenilik Partisi Genel başkanı Öztürk Yılmaz’a Anadolu Birliği Partisi Genel başkanıda eşlik etti.

Cumhuriyet Meydanında esnafları ziyaret eden Öztürk Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Anadolu Birliği Partisi Genel başkanı bizlere gezilerimizde eşlik ediyor ve kendisi ile birlikte bu çalışmaları yapıyoruz ve bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Daha önce ben Kilis’e geldim. Kilis benim ikinci vatanım gibi bende bir serhat çocuğum sizler gibi. Kilis benim için önemli ve sembolik bir yer. Özellikle burada ki göçmen sayısının fazla olması, ekonominin durağanlığı, işsizliğin patlama noktasına gelmesi daha sonra depremle ilgili burada kalıcı olması nedenlerinden dolayı benim buraya ayrı bir ilgim var. Ben Kilis’e sahip çıkmak istiyorum. Biz kendimizi Kilis’in çocuğu gibi hissetmek istiyorum.

Yenilik Partisinin meclise girmesi lazım. Onun için çalışma yapıyoruz. Ben istiyorum ki, Yenilik partisine halkımız destek olsun ve Meclise girsin. Yenilik Partisi halkın mecliste sesi olsun. Yani sadece Genel başkanların kuklası olan Milletvekillerinin gurubu değil de halkın temsilcisi olan bir gurup oluşsun ve halk kazansın.
Ben eski bir büyükelçiyim. Ben şimdiye kadar 3 seçim aldım. Bundan sonra ki çalışmam partimi meclise sokabilmek ve halkın sorunlarına doğrudan çare bulabilecek yasa tekliflerini meclis gündemine getirip onları yasalaştırmaya çalışmak.

Şu anda Türkiye’de bir koltuk kavgasıdır gidiyor. Ekonomi konuşulmuyor,Tarım konuşulmuyor, ilaç konuşulmuyor bakın ilaçta sıkıntı yaşıyoruz konuşulmuyor. Soğanın kilosu 30 lira ama nasıl düşüreceğimiz konuşulmuyor. Bizler Yenilik Partisi olarak bunlara çözüm üreten bir siyasi partiyiz. Bizim işimiz laf üretmek, laf ebeliği değil, çözüm üretmek.
Yenilik Partisinin Mecliste olması iki şekilde halkımız için çok iyi olacak birinci halkımızın sorunlarını direk olarak meclise taşıyacağız ve çözümüne katkı sağlanması ikincisi ise idarenin doğru dürüst denetlenmesi. Türkiye’de ki bu otokratik yapıları frenlenmesi, engellenmesi için biz orada ciddi bir muhalefet oluşturabiliriz.

Biliyorsunuz ben Cumhurbaşkanlığına adaylık için müracaatta bulunmadım. Onun sebeplerini tartışabiliriz. Bana saldırı oldu ve ben 3 ay boyunca yatakta yatmak zorunda kaldım. Ayağa kalktığımda seçim çok hızlı bir şekilde gidiyordu ve doğru düzgün bir hazırlık yapamadık. Ama inşallah bundan sonra o ideallerimize dönük çalışmalar yapacağız.

Benim söyleyeceğim şudur; Bu dönemde Lütfen şu boş partilere oy vermeyin. Kirli ittifaklar, pazarlıklarla hangi amaçla geldiği belli olmayan partilere değil gerçekten özü sözü bir olan bakın böyle halkın içinde olan halkın her kesimine ulaşan ayrımcılık yapmayan ötekileştirme yapmayan vatandaşları baştacı eden Yenilik partisine oy versinler bizlere teveccühte bulunsunlar.

Cumhurbaşkanlığına kime destek vereceğiz konusunda bir değerlendirme yapıyoruz. Tabi ki Diktatörlüğü savunan, Diktatörlüğe meyleden, hem ülkede hem partide Diktatörlük için çalışan insanlarla asla bir arada olamayız. Şu anda değerlendiriyoruz ve en kısa zaman içerisinde kararımızı açıklayacağız.

Biz Türkiye’de bütün bu tartışmaların dışındayız. Herhangi bir yere angaje olmuş değiliz. Ama ben ülkemde özgürlük istiyorum. Biz Türkiye’de huzur istiyoruz. Biz Türkiye’de tek adam yönetimi istemiyoruz. Biz Türkiye’de Meclisin aktif olmasını istiyoruz. Biz denge denetim sisteminin olmasını istiyoruz.

Ülke’de bu dönem bir ara dönem olacak. Yani hiç bir taş yerine oturmayacak. Halkın asıl istediği Cumhurbaşkanı adayları çıkmamış şuan. Yani Ehveni şeriyeden bahsediyoruz biz. Biri ülkede baskıcı rejim uyguluyor, diğeri partisinde baskıcı rejim uyguluyor. Halk tam böyle özgün iradesiyle birisini seçemeyecek. Belkide bir yada iki yıl içerisinde ülke tekrar seçime gidecek ve taşlar ancak o zaman oturmuş olacak.

Bizim kararımızda kesinlikle ülkede ki demokrasi esas alınacak, özgürlük esas alınacak,milletin huzuru esas alınacak,hırsıza,arsıza,utanmaza asla destek vermeyeceğiz.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

Kaynak: vizyonhavadis.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ