ASAYİŞ

4 ay önce 20 günlükken almıştı BÜRONUN MASKOTU OLDU

4 ay önce 20 günlükken almıştı BÜRONUN MASKOTU OLDU

4 ay önce 20 günlükken almıştı BÜRONUN MASKOTU OLDU
20-07-2022 17:25
20-07-2022 17:26
Siirt Adliyesi Adli Sicil Bürosunda çalışan Eyyüp Balkı, 4 ay önce bir arkadaşından 20 günlük yavruyken aldığı ve adını boncuk verdiği muhabbet kuşunu borunun maskotu oldu.
Neşe kaynağına dönen boncuk ile ilgili bilgi veren Balkı, 25 yıldır görev yaptığı adliyede 4 aydır keyifli vakit geçirdiğini aktardı. 
Balkı, boş vakitlerinde ilgilendikleri kuşun büronun neşe kaynağı haline geldiğini belirterek, "Saat 10.00 ila 10.30 kuşun eşref saati. Bu saatte bazen çalışmama engel olmaya çalışıyor. Bunu başarabilmek için kalemimi alıyor, onunla ilgilenmemi istiyor. Ataşları yere atıyor, sürekli ilgi istiyor. Hafta sonu da ayrılmıyoruz kuşla. Onu evi götürüyorum. Kalemle ve ataşlarla oynamayı, kalemlikten kalemleri çıkarıp yere atmayı ve kağıtları yırtmayı seviyor." dedi.
Ön Büro Yazı İşleri Müdürü İsmet Çelepkolu da Boncuk'un telefona düşkün bir kuş olduğunu dile getirerek, "İşlerimizin olmadığı zamanlarda gözümüz Boncuk'u arıyor. Onunla zaman geçiriyoruz. Ona çok alıştık, o da bize alıştı ve bizi çok seviyor." Dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER