POLİTİKA

AK Parti, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Siirt İl Yönetimi, Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelerek kentteki yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti, Gazetecilerle Bir Araya Geldi
18-09-2025 15:45
18-09-2025 16:21
SİİRT

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, özellikle ulaşım sorunlarına değinerek yapılacak yatırımları anlattı.

Gül, işsizlik ve ulaşım sorunlarına çözüm bulmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, Karakol Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ile 400 yataklı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasının yapımının devam ettiğini söyledi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan ise işsizliğin birinci öncelikleri olduğunu ifade ederek “Kentin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Ortak değerimiz Siirt’tir. İlimizde birçok proje devam ediyor. Demiryolu ihalesi daha önce yapıldı, yasal süreç tamamlandı ve bu hafta sözleşmesi imzalanacak. Geçtiğimiz günlerde DSİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Su sorunu da önümüzdeki yıl yatırım programına alınacak.” dedi.

Toplantının ardından Milletvekili Mervan Gül ve İl Başkanı Bahri Caner Özturan, Karakol Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yurt binası ve 400 yataklı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Toplantıya AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Betül Tuğba Mavi ile Gençlik Kolları Başkanı Murat Gül de katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER