YAŞAM

Bazı mahalleler asfalt bekliyor

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun çabalarıyla bu yıl planlanan bazı mahallelere asfalt ve parke çalışmaları yapıldı.

Bazı mahalleler asfalt bekliyor
07-07-2023 11:49
07-07-2023 11:50
SİİRT

Alan ve Veyselkarani mahallesi sakinleri, tahrip olan bazı yollara asfalt yapılması için Vali Hacıbektaşoğlu'na çağrıda bulundu.

Gazetemize gelen mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Vali Osman Hacıbektaşoğlu'na teşekkür ederek, "Siirt Belediyesi, sayın valimiz ve belediye başkan vekilimizin öncülüğünde yıl içinde Kooperatif ve Yeni mahalleleri kapsayan alanlarda asfalt ve parke çalışmaları başlatıldı. Asfalt yapılan alanlarda vatandaşlar kaymak gibi hizmete kavuştu. Bizim de Alan Mahallesi 18 Mart Okulu güzergahında, Zevye mezarlığı üst kısmındaki noktalarda yollar tahrip olmuş. Uzun zamandır asfaltlanmayan alanlar hizmet bekliyor. Eğer genel bir kontrol yapılırsa hangi noktada asfalt ihtiyacı olduğu tespit edilir." dedi.

Veyselkarani mahallesinden bir vatandaş da bazı  noktalarda döşenen parke taşının caddeye gitmediğini, yerine asfalt hizmeti beklediklerini aktardı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER