Gerçekleştirilen ziyarette, kentte yürütülen güvenlik hizmetleri, kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmalar ve basın ile emniyet arasındaki iş birliği konuları ele alındı.
Basın mensupları, Özdemir’e yeni görevinde başarı dileyerek, Siirt’in huzur ve güven ortamının güçlendirilmesine yönelik çalışmalarda basın olarak katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Mehmet Özdemir ise vatandaşların huzur ve güvenliği için tüm ekiplerle sahada görev yapmayı sürdüreceklerini belirtti.
Siirt’in önemli şehirlerden biri olduğunu ifade eden Özdemir, “Konya, Malatya ve Erzurum nasıl huzur şehirleri olarak anılıyorsa, Siirt de aynı şekilde huzur şehri olmaya devam edecek. Vatandaşlarımızın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Basın mensupları da kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından önemli bir görev üstleniyor.” dedi.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.