YAŞAM

Gönül Buluşması

Din görevlileri ve müftülük personeli kahvaltı programında bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi.

Gönül Buluşması
17-04-2026 13:32
17-04-2026 13:33
SİİRT

Siirt’in Şirvan ilçesinde sendikal çalışmalar kapsamında düzenlenen kahvaltı programında müftülük personeli ve din görevlileri bir araya geldi.

DİVÂSEN Siirt Şube Başkanlığı tarafından organize edilen programda, sendika ayrımı gözetmeksizin katılım sağlanırken birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Programın, din görevlileri arasında iletişimi güçlendirdiği ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği ifade edildi. Katılımcılar, bu tür buluşmaların ortak çalışma kültürünü geliştirdiğini ve kurum içi dayanışmayı artırdığını belirtti.

Nazik ev sahiplikleri dolayısıyla Cumali Bütün başta olmak üzere tüm müftülük personeline teşekkür edildi.

Yetkililer, benzer organizasyonların birlik ve beraberliği güçlendirmeye devam edeceğini ifade ederek, bu tür etkinliklerin sürdürüleceğini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER