GÜNDEM

Kızılay Şehitkamil için iyilikte sınır yok…

Geçtiğimiz ay içerisinde Kızılay Şehitkamil şubesi proje koordinatörü tarafından Müge Anlı dan temin edilen tekerlekli sandalyelerin engelli vatandaşlarımıza teslimi Kadın kolları tarafından yapılarak duygusal anlar yaşanmıştı

Kızılay Şehitkamil için iyilikte sınır yok…
24-07-2023 23:52

Örnek Sosyal sorumluluk projeleri ile her fırsatta farkındalık oluşturan ,ihtiyaç sahiplerine her koşulda ulaşarak aile sıcaklığı ile yürekleri ısıtan  Şehitkamil Kızılay şubesi bu defada Gaziantep in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde kırsalda bulunan ve konteynerlerde ikamet eden vatandaşlarımızı  ziyaret ettiler.

Ziyaret Kızılay Şehitkamil şubesi Kadın kolları Başkanı Gamze Nacaroğlu beraberinde Proje koordinatörü Zuhal Elgay ve kadın kolları üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında Çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Konteynırlarda ikamet eden vatandaşlara Angora Home tarafından üretilerek Kızılay’a hibe edilen halılar ve hijyen malzemeleri taktim edildi.

Vatandaşlar ile sohbet eden Kızılay yetkililerine çocukların ilgisi gözlerden kaçmadı.Vatandaşlar ziyaretden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Kadın kolları başkanı Gamze Nacaroğlu ziyaret  esnasında yaptığı açıklamada “Öncelikli olarak  Şube başkanımız İsmail Güler’in selamlarını iletiyorum. İnovasyon anlamında Kızılay Şehitkamil şubesi olarak sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek.En ücra köşedede olsa vatandaşlarımızı yerinde ziyaret edeceğiz “dedi

Aşırı sıcağa rağmen akşam saatlerine kadar devam eden 

Ziyaret proğramı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak: KentHaber27.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER