GÜNDEM

Kuzu Grup’tan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Kuzu Grup’tan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Kuzu Grup’tan Deprem Bölgesine Yardım Eli
08-02-2023 16:51
08-02-2023 16:52

Kuzu Grup ilk etapta 30 bin kumanya, 20 adet Vinç, 40 adet iş makinası, 5 kamyon odun,100 adet jeneratörü Hatay’a gönderdi.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu yaptığı açıklamada; böylesi zor günlerde herkesin imkanları dahilinde yardım yapması ve yaşanan acıları dindirmesi gerektiğini ifade etti.

Kuzu, depremin tüm yurtta acı ve gözyaşına neden olduğunu belirterek, Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet; milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu zor zamanlarda birlik ve beraberliğimizi göstermeli tek yumruk olmalıyız. Hamdolsun ki deprem anından itibaren başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, milletimizin el ele vermesiyle yaralarımızı sarmak adına çok önemli adımlar atıldı. Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşanan bu felaketin altından kalkacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyor; vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’ ifadelerini kullandı. Kuzu Grup olarak ilk etapta 30 bin kumanya, 20 adet Vinç, 40 adet iş makinası, 5 kamyon odun,100 adet jeneratörü Hatay’a gönderdiklerini belirten Güven Kuzu elimizden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER