SPOR

TEKNİK DİREKTÖR KALAFATOĞLU’NDAN FLAŞ AÇILAMA!

TFF 3.lig 4.Grupta İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TEKNİK DİREKTÖR KALAFATOĞLU’NDAN FLAŞ AÇILAMA!
02-03-2024 01:36
02-03-2024 01:39
SİİRT

Basın mensuplarına yazılı olarak açıklamada bulunan Teknik Direktör Kalafatoğlu, Siirt İl Özel idare spor kulübü maddi sıkıntılar çektiğini ve başta futbolcuların maaşları ile maç başlarının ödenemediği bir duruma geldiğini açıkladı. 

Basına açıklamada bulunan Siirt Özel İdare Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu; Bergama maçı sonrası bizlere alacaklarımız konusunda taahhüt verilmezse ve futbolcularımızla birlikte biriken maaşlarımız , maç başlarımız ve primlerimiz verilmezse görevi bırakacağımız hususunu masaya yatıracağımızı bilinmesini isterim. Bizimde Ailelerimize karşı sorumluluklarımız vardır. Borçlarımız birikti ve maalesef icralık durumada düşenlerimiz oldu. Siirt Özel İdare Spor Kulübü diyebilirim ki en itibarlı, verdiği sözü günü gününe yerine getiren bir Başkan ve yönetiminin olduğunu futbol camiasında konuşulan ve takdir toplayan bir kulüpken, bugün bu halde olması bizleri derinden üzmektedir. 

Kulüp Başkanlığını yıllarca başarılı bir şekilde yürüten ve takımı amatör kümeden profesyonel lige çıkartan, kıt imkanlarla kulübü profesyonel lig te tutma başarısını gösteren Hıfzullah CANPOLAT Başkanın anladığım kadarıyla küstürülmesi ve sezon başında takımın başında olmaması bu handikapın en önemli etkenidir.  Kadim şehirlerimizin başında gelen Siirt şehrinde yaşayan her görüşte iş insanının, futbolun kucaklayıcı ve birleştirici  özelliğinide göz önünde bulundurarak takıma sahip çıkma gibi bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.  Zor şartlar altında profesyonel Lig’de kalma başarısını bugüne kadar başaran bu takımın 6,7 milyon gibi bir rakamın bulunmaması nedeniyle ligden çekilmesi çok yazık olacağı gibi, bu Siirtli olup ’ta elini taşın altına koymayan iş insanlarının ayıbı olacaktır. 

Biz bugüne kadar direndik ve dayandık. 

SİİRT KAMUOYUNA DUYURULUR.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER