SAĞLIK

OSMAN ÖREN, SMA HASTASI EFLİN LİNA BEBEĞE CANLI YAYINDA 425 BİN TL BAĞIŞ TOPLADI

OSMAN ÖREN, SMA HASTASI EFLİN LİNA BEBEĞE CANLI YAYINDA 425 BİN TL BAĞIŞ TOPLADI

OSMAN ÖREN, SMA HASTASI EFLİN LİNA BEBEĞE CANLI YAYINDA 425 BİN TL BAĞIŞ TOPLADI
09-08-2021 10:50
09-08-2021 10:51
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, SMA Tip-1 hastası Siirtli 7 aylık Eflin Lina Özer bebek için 4 saat süren canlı yayında 425 bin TL bağış topladı.
Siirt Milletvekili Osman Ören: “Siirtlilerin Eflin Lina için bir ve beraber olduğunu ifade ederek, biz de bir Siirtli olarak onun yanında ve yakınında olduğumuzu, desteğimizin her zaman devam edeceğini belirtmek adına buradayız. Sadece canlı yayınımızda yaklaşık 425.000 TL gibi bir rakam topladık ancak canlı yayına katılamayan hayırseverlerden de çok sayıda dekont geldi. İnşallah bu rakamın çok daha yükseklere çıkacağını düşünüyorum.” dedi.
Milletvekili Ören, Eflin’e umut gecemizde canlı yayınımıza katılan, destek veren ve bağış yapan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Eflin kızımızı Amerika’ya uçuruncaya kadar desteğimize devam edeceğiz. Kızımız inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşacaktır, diye konuştu.
Özer ailesi, 7 aylık SMA hastası  bebekleri Eflin Lina için 4 saat süren canlı yayına katılarak destek olan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e ve tüm hayırseverlere teşekkür ettiler.
Baba Kaan Özer: “Kızım Eflin Lina, 2 aylıkken bu hastalığın teşhisi konuldu. Yaklaşık 4 aydır da sosyal medya üzerinden valilik izinli bir kampanya yürütüyoruz. Şu an kampanyamızın %35’lik kısmındayız. Kızımın hastalığı yenerek, hayata tutunabilmesi için Amerika'da uygulanan ve yüzde 95 başarı oranına sahip, 2 milyon 400 bin dolarlık Zolgensma gen tedavisini görmesi gerekiyor. Bugün Siirt Milletvekilimiz Osman Ören konuğumuzdu. Hocamızın desteğiyle sadece canlı yayında 425.000 TL bağış toplandı. Başta Siirt Milletvekilimiz Osman Ören olmak üzere canlı yayımızda bağışlarını yapan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tedaviye acilinden ulaşmak istiyoruz. Zamanla yarışıyoruz. Tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.
Eflin bebeğin kampanyası “@eflinlinayadestekol” adlı instagram hesabından yürütülüyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER