EĞİTİM

"Siirt yüz yüze eğitime hazır"

Siirt Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip bir araya geldiği gazetecilere; okulların yüz yüze eğitime hazır olduğunu belirtti.

"Siirt yüz yüze eğitime hazır"
27-08-2021 19:32
27-08-2021 19:34

Bir kafede düzenlenen programda konuşan Edip, okullarda tüm öğrenciler için maske ve dezenfektan bulundurulacağını, tüm öğretmenlerin seminerden geçirileceğini söyledi.

Ailelerin müsterih olmasını isteyen Edip, "Kaldığımız yerden büyük heyecanla yüz yüzü eğitime başlıyoruz. 1 Eylül'de ilkokul ve ana sınıflara yönelik uyum seminerleri olacak. 6 Eylül'de de yaklaşık 90 bin öğrencinin okulla kavuşmasını sağlanacak. Şu an çalışmaları sahada hızlı bir şekilde takip ediyoruz. Bütün tedbirler alındı. Okullarımız hayatın içerisinde bulunan bir çok mekandan daha güvenlidir. Bir öğrencinin temaslı olması durumunda ne yapılabileceği ile ilgili gerekli çalışmalar yürütülüyor. Her öğrenci okula gelirken veya teneffüste yıpranmış maskelerini değiştirebilecek. Öğrenci sayımız kadar günlük maske temin ediyoruz. Koridor ve masalara kadar dezenfektan bulunduruyoruz. Tüm okullara temizlik malzemeleri dağıtılacak." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER