SPOR

Siirt Ak Parti Belediye Başkan Adayı Olğaç, Siirtspor’ un Tüm Borçlarını Kapattı

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç; “Takımımızın sorunları bizlerin sorunudur, Siirtspor’umuza rahat nefes aldıracağız”

Siirt Ak Parti Belediye Başkan Adayı Olğaç, Siirtspor’ un Tüm Borçlarını Kapattı
13-03-2024 21:01
13-03-2024 21:03
SİİRT

Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç Siirt’i futbol konusunda temsil eden Siirtspor’u ziyaret ederek futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Olğaç, Siirtspor’u düştüğü zorlu maddi süreçten çıkararak takımına olan desteğini gösterdi.

Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç, Kulübümüzü ziyaret ederek Kulüp Başkanımız Hıfzullah Canpolat, Kulüp Başkan Yardımcımız Çetin Akınay, Teknik Direktörümüz Mustafa Kalafatoğlu ve futbolcularımız ile bir araya geldi. Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde Kulübümüzü ziyaret eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, takımımızın her daim yanında olduğunu ve gerekli tüm desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı.

Yapılan ziyaret ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren Kulüp Başkanımız Hıfzullah Canpolat; “Davetimiz üzerine bizleri ziyaret eden Olğaç, sorunlarımızı dinleyerek çözüm noktasında bu güne kadar olduğu gibi yeniden destekte bulunmuştur. Bugün itibariyle kulübümüzün tüm maddi ve manevi sıkıntılarımızın giderileceği konusunda bizlere destekte bulunup sorunları çözmüştür. Takımımızın her zaman yanında olan Sayın Olğaç’a daima yanımızda olduğu için teşekkür ederiz.” dedi.

Futbolcularımız ile toplantı düzenleyen Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç; “Takımın yaşadığı maddi ve manevi sıkıntıların farkındayız ve bu sıkıntıları çözmek için burada sizlerle beraberiz.  Bizler şehrimizin takımına sahip çıkmak, bu şehrin sosyal ve sportif faaliyetlerini daha üst liglere taşımak için büyük bir çaba harcamaktayız. Siirt spor şehrimizin takımıdır ve bunu geliştirmek hepimizin boynunun borcudur. Kulübümüz daha önce de hepimizi gururlandırarak kentimizi en iyi biçimde temsil etmiştir. Takımımızı daha iyi yerlerde görmek için elimizden gelen gayreti göstermek de vazifemizdir. Bununla ilgili ciddi projelerimiz vardır. Takımızım ile bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Takımımızda yaşanan tüm sorunları çözüm için hazırız. Bu noktada gerekli desteği vermeye de hazırız.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER