GÜNDEM

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Alağaş Ve Kaysi Basınla Buluştu

Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, Siirt'te ki yerel ve ulasal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Alağaş Ve Kaysi Basınla Buluştu
19-04-2024 19:59
19-04-2024 20:12
SİİRT

Siirt Belediye makamında yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, bize oy veren vermeyen herkese hizmet etmeye geldiklerini söyledi.

Eş Başkanlar Alağaş ve Kaysi, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde her kesimden oy aldık. Kentte yaşanan sıkıntıları tespit ettik. Bu sıkıntıları el birliğiyle gidereceğiz. Burada siz emekçi gazetecilerinde desteğini görmek istiyoruz” dedi.

Gazeteciler de, Belediye Eş Başkanları Alağaş ve Kaysi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
sedat kendirci 1 hafta önce
Basın camiasındaki beyler memleket için ne istediniz hangi eksiklikleri dile getirdiniz memleketten yanamı oldunuz yoksa amaç buluşmaya katılıp resim paylaşmakmı
naci atakan
naci atakan 1 hafta önce
Sedat bey sayın editör yorumunuzu yayınlamış bu bir iyi niyet ve kalitedir çünkü bir çok sözde gazeteci yapılan yorumları yayınlamıyor dahası onlara dokunanı yayınlamıyor yada hesaplarına gelmeyeni yayınlamıyor bu arkadaşı kutlarım ama dediğiniz gibi keşke basın mensunu hemşehrilerimiz bir kaç problemi eş başkanlara sorsalardı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER