GÜNDEM

Siirt Belediyesi Kaçak Su Kullanımının Önüne Geçmek İçin Çalışma Başlattı

Siirt Belediyesi, kaçak su kullanımının önüne geçmek ve su kaynaklarının daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı.

Siirt Belediyesi Kaçak Su Kullanımının Önüne Geçmek İçin Çalışma Başlattı
30-04-2024 13:31
30-04-2024 13:36
SİİRT

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, kaçak su kullanımın önüne geçmek için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (SİSKİ) ekiplerinin çalışmalara başladığını söyledi.

Eş Başkan Alağaş, “Kıymetli Siirt halkımız; bilindiği üzere, yaz ayları boyunca şehrimizin su kaynaklarının debisi azalmaktadır. Bu durum, kentimizin su ihtiyacının arzu edilen düzeyde karşılanamamasına yol açmaktadır. Su kaynaklarımızın kısıtlı olduğu bu dönemlerde, temel insani ihtiyaçlar için ayırılan içme suyunun bahçe ve bağlarda kullanılması, ciddi su sıkıntılarına sebep olmaktadır. Bu bağlamda, tüm vatandaşlarımızdan içme suyunu sadece evsel ve temel ihtiyaçlar için kullanmalarını önemle rica ederiz” dedi.

-KAÇAK SU KULLANANLARA KESİNLİKLE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

Vatandaşların, içme suyunu bağ ve bahçelerde kullanıldığının tespit edilmesi halinde ilgili yasal ve idari işlemler uygulanacaktır.

Duyarlı vatandaşlarımızın, kaçak su kullanan kişileri, Siirt Belediyesi Alo 185 veya 444 56 25 No’lu telefonu arayarak bildirmeleri büyük önem arz etmektedir.

Kaçak su kullananlara kesinlikle göz açtırmayacağız, kaçak suyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER