GÜNDEM

Siirt Dahil 81 İlde Sahte Alkol Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Siirt'in de aralarında bulunduğu 81 ilde sahte alkol üretimine yönelik düzenlenen “Çengel-9” ve “Çengel-10” operasyonlarında önemli başarılar elde edildiğini açıkladı.

Siirt Dahil 81 İlde Sahte Alkol Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
10-12-2024 16:31
10-12-2024 16:34
SİİRT
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son iki haftada Jandarma ve Emniyet birimlerinin operasyonlarıyla toplam 159 bin 767 litre sahte alkol ele geçirildiğini ve 324 şüphelinin yakalandığını belirtti.
Yerlikaya, vatandaşların can güvenliği ve sağlığını korumak amacıyla bu tür operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade ederek şunları söyledi:
“Operasyonları başarıyla koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı ekiplerini tebrik ediyorum. Siirt ve diğer illerimizde bu mücadeleyi sürdüren tüm Emniyet ve Jandarma birimlerine teşekkür ediyorum.”
Operasyonların sahte alkol üretimi ve dağıtımını engellemeye yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı. Siirt’te de bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmaların vatandaşların sağlığı ve güvenliği için büyük önem taşıdığı belirtildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER