GÜNDEM

Siirt, Doğu-Batı Kardeşliğine Ev Sahipliği Yaptı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile Mardin Gazeteciler Derneği tarafından Siirt’te Güneydoğu, Doğu Anadolu, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgesi 4. Basın Buluşmaları düzenlendi.

Siirt, Doğu-Batı Kardeşliğine Ev Sahipliği Yaptı
05-12-2025 14:24
05-12-2025 15:18
SİİRT

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile Mardin Gazeteciler Derneği tarafından Siirt’te Güneydoğu, Doğu Anadolu, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgesi 4. Basın Buluşmaları düzenlendi.

YURDUN DÖRT BİR YANINDAN GAZETECİLER KATILDI

Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Genel Başkanı Mehmet Çelik, BİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Medya İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, Anadolu İnternet Gazeteciler Federasyonu Başkanı Arif Kurt, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Vahap Şehidoğlu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Can Metin ve Barış Dinç, Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halil Azioğlu ve Bedri Caner, Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Abdullah Alpdağ ve Osman Zahteroğlu, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Başkan Yardımcısı Hatice Türkan, Kapadokya Haber Sitesi Temsilcisi Hülya Bilen, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Teke, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Donan ve Erkan Göncü, Aydın Büyükşehir ve Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı ve BİK Temsilcisi Seda Köktener ile Siirt’te görev yapan gazeteciler katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER