YAŞAM

Siirt’te çocuklar hayvan barınağını gezdi

Siirt Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisi aşılamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Siirt’te çocuklar hayvan barınağını gezdi
20-09-2023 10:55
20-09-2023 10:58
SİİRT

Siirt Belediyesi bünyesinde hizmet veren  ‘Minik Adımlar Gündüz ve Bakım Evi’nde eğitim gören öğrenciler, Siirt Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe öğretmenleri eşliğinde minik öğrenciler katıldı.

Etkinlikte öğrenciler, hayvan barınağındaki kedi ve köpekler ile bir araya geldi. Personel eşliğinde barınağı gezen öğrenciler, sokak hayvanlarıyla hoş zaman geçirerek, hayvanları sevdi.  Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatları doğrultusunda çocuklara hayvan sevgisini aşılama amacıyla etkinlik düzenlediklerini belirten Siirt Belediyesi Veteriner İşler Müdürü Aydın Yolbaş, çocukları hayvan sevgisi ile büyütmenin önemine dikkat çekti.

Yolbaş, “Burada minik öğrencilerimiz barınağı gezerek hayvanlarla bir araya geldiler. Barınaktaki kedi ve yavru köpekleri seven minik öğrencilere burada yaptığımız çalışmaları hakkında bilgi verdik. Onların merak ettiği soruları cevapladık. Onlar için güzel bir gün oldu” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER