SAĞLIK

Siirt’te işitme engelli öğrenciye işitme cihazı hediye edildi

Siirt’te işitme engelli öğrenciye işitme cihazı hediye edildi

Siirt’te işitme engelli öğrenciye işitme cihazı hediye edildi
23-11-2022 14:38
23-11-2022 15:36

Siirt kent merkezinde ikamet eden, işitme engelli 8 sınıf öğrencisi Ramazan Aydın’a (15) Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, işitme cihazı hediye etti.

Vali Hacıbektaşoğlu tarafından ağırlanan işitme engelli Ramazan Aydın ve Annesi Süreyya Aydın, desteklerinden ötürü Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, "Ramazan kardeşimizin işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu öğrendik. İlgili müdürlüklerimiz ile görüşüp temin ettiğimiz cihazı bugün kendisine veriyoruz. Ailemiz, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım almaktadır. Ramazan’ın kulağındaki ses kaybının işitme cihazıyla giderilmesiyle derslere katılmasındaki zorluklar ortadan kalkacaktır. Kendisine derslerinde başarılar diliyorum. Engelli vatandaşlarımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Anne Süreyya Aydın’da; oğlunun her iki kulağında işitme kaybı bulunduğunu belirterek, çocuğunun sağlık sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na  teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER