EĞİTİM

Siirt Üniversitesinde “Geleneksel İftar Programı” Düzenlendi

Siirt Üniversitesinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, il protokolü ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Siirt Üniversitesinde “Geleneksel İftar Programı” Düzenlendi
22-03-2024 23:26
22-03-2024 23:31
SİİRT

Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesinde bulunan öğrenci yemekhanesinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Üniversitesi üst yönetimi, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, il protokolü, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Siirt Üniversitesinde düzenlenen iftar programı için yemekhaneye gelen davetliler, öğrencilerle birlikte yemek sırasına girerek ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını öğrencilerle aynı masada oturarak açtı.

Misafirlere, iftar programına teşrifleri dolayısıyla teşekkür eden Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, “Ramazan ayı, oruçla sabrı öğrendiğimiz, on bir ayın sultanı kutlu bir aydır. İdrak ettiğimiz bu bereketli günlerin tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum.” diyerek Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

İftar programında, gençlerin geleceğe dair planları ile ilgili sohbet eden Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya "Geleceğin Türkiye’sini yönetecek siz değerli kardeşlerimiz bu kutlu vatana, millete hizmet edeceksiniz. Devletimiz maddi-manevi her zaman yanınızdadır." dedi.

Ramazan ayının bereketinin öğrencilerle paylaşıldığı iftarda, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve il protokolü iftar yemeği sonrası da yemekhanede kalarak öğrencilerle sohbet etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER