POLİTİKA

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Mazbatasını Aldı

Siirt’in Tillo ilçesi Belediye Başkanlığına yeniden seçilen AK Parti adayı İdham Aydın, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Mazbatasını Aldı
06-04-2024 14:37
06-04-2024 14:38
SİİRT

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Siirt’in Tillo İlçesi %80 oyla AK Parti’nin, en yüksek oy oranıyla belediye başkanlığını kazandığı ilçe olmuştu.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Remzi Yıldırım, Gülal Aygün ve Belediye Meclis Üyeleri İl Seçim kuruluna gelerek mazbatalarını aldılar.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Yüzde 80 gibi rekor bir oyla üçüncü kez başkanlığa seçilerek mazbatasını alan  Belediye Başkanı İdham Aydın, Siirt Objektif Habere yaptığı açıklamada “31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandık başına giderek iradesini yansıtan ve istikrardan yana oy kullanan Tillolu seçmenlerimize teşekkür ederim. Tillo ilçemizin şaha kalkması ve daha refah bir hale gelebilmesi için yaptığımız çalışmaları takdir ederek tercihini partimizden yana kullanarak bizlere güçlü bir şekilde destek veren gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER