USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YAŞAM

Digitürk üyeliği nasıl iptal edilir? İptal talep formu linki! E-Devlet…

Digitürk üyeliğini sonlandırmak isteyen bireyler için işletmenin sunduğu birden fazla yol ve yöntem bulunuyor. Bu iptal yöntemlerinden biri de e-Devlet aracılığıyla tamamen internete dayalı şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Lakin e-Devlet dışında da üyeliğinizi noktalayabilec

Digitürk üyeliği nasıl iptal edilir? İptal talep formu linki! E-Devlet…
24-02-2022 21:09
Google News

Türkiye’de ilk kez 1999 yılında kurulan Digitürk, aradan geçen 23 yıllık zaman diliminde uydu ve internet üzerinden yayıncılık yapmaya devam ediyor. Spor içeriklerinin ağırlıkta olduğu kurumun spor dışında dizi ve film kanalları da var. 2016’da Katarlı beIN Media Group’a resmi olarak devredilen firmanın ülkemizde binlerce abonesi bulunuyor. Digitürk’le yapmış olduğu taahhütü dolduran veya sözleşmeden ayrılmak isteyen vatandaş da, iptal yöntemlerini irdeliyor. Bu hususta, firmanın kullanıcılarına sunduğu birden fazla abonelikten ayrılma yöntemi mevcut. Dileyen kişiler posta yoluyla, dileyenler en yakın Digitürk şubesine giderek; isteyen kişiler de internet üzerinden iptal işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Peki, Digitürk üyeliği nasıl iptal edilir? İptal talep formu linki…

Abonelik İptali için Gerekli Evraklar

Nüfus cüzdanı fotokopisi

İptal Talep Formu

İmza

Cep telefonu numarası

Üyelik numarası

İptal İşlemi Nasıl Yapılır?

Mevcut aboneliğinizi sonlandırmak için ilk etapta firmanın tüm kullanıcılara sunduğu İptal Talep Formunu doldurmanız gerekiyor. Formu doldurduktan sonra nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte firmanın belirlediği kanallar aracılığıyla iptal başvurusunda bulunulur.

Digitürk İptal Talep Formu

Digitürk, 24 saat içerisinde iptal başvurunuzu değerlendirmeye alır. Akabinde 7 günlük fesih süreci başlar. 7 günün sonunda fesih gerçekleştirilirken, firmanın tahsis ettiği cihazların da en yakın şubeye bırakılması zorunludur.

İPTAL TALEP FORMU İÇİN TIKLAYIN

İptalin Gerçekleşmediği Durumlar

İptal Talep Formu ve fotokopinizi kuruma ilettikten sonraki 24 saat içerisinde tarafınıza bir mesaj gönderilecektir. Bu mesaj, iptal başvurunuzun işleme konulduğuyla alakalıdır. Eğer, 24 saat içinde böyle bir mesaj almadıysanız Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Başvuru Hangi Kanallar Aracılığıyla İletilebilir?

Digitürk’ün resmi internet sitesinde aboneliği sonlandırmaya dair birden fazla yol ve yöntem açıklanmış durumda. Buna göre, üyelikten ayrılmak isteyen kişilerin muhakkak İptal Talep Formunu doldurması ve ilgili kuruma teslim etmesi gerekiyor. Mesele formun teslim edilmesine geldiğinde de yine birden fazla seçenek sunuluyor. Formu doldurduktan sonra aşağıdaki kanallar aracılığıyla gönderim yapabilirsiniz.

Faks

E-Devlet

Şube

Posta

Faks ile İptal İşlemi ve Numarası

Üyelik iptali için firmanın kullanıcılarına sunduğu ilk yol faks. Çevrenizdeki herhangi bir kırtasiyeden, çalıştığınız kurumdan veya evinizden; İptal Talep Formu ve nüfus cüzdanı fotokopinizi Digitürk’e göndererek başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz en geç 24 saat içinde işleme alınır. Bunun için 0-212-473-99-99’a faks çekmeniz gerekiyor.

Faks ile Digitürk üyeliği iptali

E-Devlet Aracılığıyla Üyeliği Sonlandırma

Abonelikten ayrılmak için sunulan alternatif yollardan biri de e-Devlet. Her gün binlerce yurttaşın işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirdiği bu sistem aracılığıyla Digitürk üyeliğinizi sonlandırmanız mümkün.

e-Devlet Digitürk abonelik feshi

Bunun işlem için de, e-Devlet’e E-İmza, Kimlik Kartı veya Mobil Bankacılık hesabınızla girmeniz gerekiyor. Hesabınıza girdikten sonra İptal Başvuru Formunu doldurup gönderimde bulunmanız yeterli. E-Devlet ekranı için tıklayın.

Şubeye Giderek Üyeliği Kapatma

Firmanın, üyelerine sunduğu üçüncü iptal yöntemi de bizzat abone olan kişinin evraklarla birlikte en yakın şubeye gitmesi ile gerçekleştirilebiliyor. Yaşadığınız şehirdeki veya ilçedeki herhangi bir Digitürk şubesine giderek üyeliğinizi sonlandırmak istediğinizi iletebilirsiniz.

Posta Yoluyla Aboneliği Sona Erdirme

Son yöntem de, firmanın merkezine İptal Talep Formu ile nüfus cüzdanı fotokopinizi posta aracılığıyla göndermenizle olabiliyor. Bunun için de, İptal Başvuru formu dahil diğer evrakları hazırlayıp herhangi bir kargo firması aracılığıyla Digitürk adresine göndermeniz yeterli. Digitürk’ün gönderimleri kabul ettiği adresi ise şu şekilde…

Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon Anonim Şirketi / Abbasağa Mahallesi / Sungurlar İş Hanı / No: 45 / Kat: 1-2-3 / Posta Kodu: 34353 / Beşiktaş, İstanbul

Üyelik İptalinden Sonra İade Edilmesi Gereken Cihazlar

Digitürk üyelik iptali başvurusunu firmaya ilettikten sonraki 7 gün içerisinde fesih işlemlerinin başlatıldığı herkesin malumu. 7 günlük sürecin akabinde, kurulum esnasında tarafınıza verilen dekoder; kumanda, varsa HDMI kablosu, varsa herhangi bir kablo, adaptör ve diğer tüm cihazları en yakın Digitürk şubesine teslim etmeniz gerekiyor. Bunun haricinde, eğer varsa üyeliğinize dair son faturanızın da ödenmesi belirtilmiş durumda.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ