USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Galatasaray Giresunspor Maçı Canlı İzle (GS 0-1 Giresunspor İkinci Yarı beIN Sports 1)

Galatasaray, yeni sezonu Giresunspor maçıyla açıyor. Taraftar, Galatasaray Giresunspor maçı canlı izle yöntemlerini araştırıyor. İlk yarıda beklentilerin bir hayli gerisinde kalan sarı kırmızılılar, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Peki, Galatasaray - Giresunspor maçı

Galatasaray Giresunspor Maçı Canlı İzle (GS 0-1 Giresunspor İkinci Yarı beIN Sports 1)
08-01-2022 20:01
Google News

Süper Lig’de ikinci yarı heyecanı başlıyor. Galatasaray, ikinci devrenin ilk karşılaşmasını Giresunspor’la oynayacak. NEF Stadı’nda oynanacak müsabaka öncesi takımlar son stratejiler üzerine yoğunlaşıyor. Taraftar ise, bu karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırıyor. Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Son derece formsuz bir lig maratonundan geçen sarı kırmızılılar, ilk devrenin son maçında Antalyaspor’u mağlup etmişti. Giresunspor ise, evinde Hatayspor’a 1-0 yenilmişti. Karadeniz temsilcisi, İstanbul’a küme hattından uzaklaşmak için gelecek. Ev sahibi ekip Galatasaray ise, Antalya galibiyetini Giresun’dan alınacak 3 puanla taçlandırmayı istiyor. İşte, Galatasaray Giresunspor maçının muhtemel 11’leri ve takımların eksikleri…

Galatasaray Giresunspor Maçı Ne Zaman?

Galatasaray Giresunspor maçı 8 Ocak Cumartesi günü oynanacak. Müsabakaya sarı kırmızılı ekip ev sahipliği yapacak. Hatırlanacağı üzere, sezonun ilk maçında Giresunspor, Galatasaray’ı konuk etmişti.

Galatasaray Giresunspor Maçı Saat Kaçta?

Galatasaray Giresunspor maçı Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Müsabakanın hakem kadrosu TFF'nin resmi internet adresinde paylaşıldı.

Galatasaray Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray Giresunspor maçı beIN Sports 1 kanalında naklen yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da internet üzerinden canlı maç yayını yapılacak.

Galatasaray'dan Gedson için yeni hamleGalatasaray'dan Gedson için yeni hamle

Muhtemel 11’ler

Galatasaray Giresunspor maçına saatler kala ekipler ilk 11'lerini açıklamaya başladı. Sarı kırmızılıların ilk 11'i şu şekilde:

GALATASARAY: İsmail Çipe, Babel, Morutan, Ömer, Berkan, Kaan, Nelsson, Cicaldau, Emre, Halil, Boey

GİRESUNSPOR: Okan Kocuk, Bilazer, Sergen Piçinciol, Perez, Behiç, Pelupessy, Zeki, Flavio, Serginho, Suleymanov, Balde

Galatasaray Giresunspor Maçının Hakem Kadrosu

Galatasaray Giresunspor maçında görev alacak hakemler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde paylaşıldı. İşte, maçın hakemleri:

Arda Kardeşler (Hakem)

Cevdet Kömürcüoğlu (1. Yardımcı Hakem)

Mehmet Emin Tuğral (2. Yardımcı Hakem)

Kadir Sağlam (Dördüncü Hakem)

Galatasaray, Eksiklerle Boğuşuyor!

Bir süredir Covid-19 vakalarıyla gündeme gelen Galatasaray'da, en son Taylan Antalyalı'nın testi pozitif çıktı. Mostafa Mohamed'in milli takıma gitmesi ile hücum hattında sorunlar yaşayan ekip, orta sahanın önemli isimlerinden Taylan'dan da yoksun kalacak. Fatih Terim, cezasının ardından ilk kez takımın başında Giresunspor maçına çıkacakken, eksiklerin fazlalığı tecrübeli antrenörü kara kara düşündürtüyor. 

İlk Maçta Ne Olmuştu?

İki takım, Süper Lig’in ilk haftasında Çotanak Stadyumu’nda kozlarını paylaşmıştı. Giresunspor, 45. Dakikada Hüsamettin Tut’un yediği kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Galatasaray da, Diagne ve Cicaldau’nun golleriyle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Maçın önüne geçen olay da, Kerem Aktürkoğlu ile Marcao arasında cereyan etti.

Müsabakanın ikinci yarısında Kerem takım arkadaşına sus işareti yapınca, Marcao kendi yarı sahasından koşarak gelip Kerem’le kavgaya tutuşmuştu. Maçın hakemi bu olaydan sonra Marcao’ya doğrudan kırmızı kart cezası verdi. Fatih Terim de, genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu’nu oyundan aldı. Bu olay günlerce spor basınında yer edinirken, Marcao; Türkçe yayınladığı bir video ile taraftardan ve Kerem Aktürkoğlu’ndan özür diledi.

Galatasaray Giresunspor Maçının Canlı Anlatımı

Galatasaray Giresunspor maçını canlı anlatım olarak takip etmek için linke tıklayın. Açılan pencerede, taraftarı olduğunuz takımın maçına dair tüm gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilirsiniz. Pozisyonların metin halindeki anlatımıyla, dakikalar içinde golün gelişimini öğreneceksiniz. 

İki Takımın Son Beş Maçı

Galatasaray ve Giresunspor'un Süper Lig'de ve kupada oynadıkları son 5 maçın sonuçları şu şekilde:

GALATASARAY

Sivasspor (Mağlubiyet)

Başakşehir (Beraberlik)

Adana Demirspor (Mağlubiyet)

Antalyaspor (Galibiyet)

Denizlispor (Mağlubiyet)

GİRESUNSPOR

Adana Demirspor (Mağlubiyet)

Altay (Galibiyet)

Başakşehir (Mağlubiyet)

Hatayspor (Mağlubiyet)

Antalyaspor (Mağlubiyet)

Galatasaray’ın Eksikleri

Galatasaray, Giresunspor maçına takımın “bel kemiği” niteliğindeki oyunculardan yoksun olarak sahaya çıkacak. Sarı kırmızılıların eksikleri şu şekilde:

Fernando Muslera,

Fatih Öztürk,

Marcao,

Christian Luyindama,

Alparslan Öztürk,

Patrick van Aanholt,

Kerem Aktürkoğlu,

Sofiane Feghouli,

Mostafa Mohamed (Milli takımda)

Mbaye Diagne

Giresunspor’un Eksikleri

Karadeniz temsilcisi, son derece kritik İstanbul deplasmanına 3 oyuncusundan yoksun olarak gelecek. Bu oyunculardan 1’i sakat, 2’si milli takım kadrosunda. İşte, Giresunspor’un eksikleri:

Erol Can Akdağ

Souleymane Doukara (Milli takımda)

Hamidou Traore (Milli takımda)

Galatasaray'ın En Skorerleri

Sarı-kırmızılı ekibin 19 haftalık lig sürecindeki en skorer oyuncuları şu şekilde:

Kerem Aktürkoğlu: 7 gol

Mostafa Mohamed: 6 gol

Sofiane Feghouli: 5 gol

Alexandru Cicaldau: 4 gol

Emre Kılınç: 4 gol

Giresunspor'un En Skorerleri

Ligin ilk yarısında skor anlamında takımına en fazla katkı sağlayan oyuncuların listesi şu şekilde:

Fousseni Diabate: 6 gol

Joe Champness: 4 gol

Ibrahima Balde: 3 gol

Souleymane Doukara: 3 gol

Sergio: 2 gol

Maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim şu şekilde konuştu:

"Fazla sayıda oyuncumuz yok ama oynayan oyuncular bunu hissettirmeyecek. Kaan’a gelince, uzun süredir bizle çalışıyor. Çok da iyi çalışıyor. Her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Bizim projemizin en önemli taraflarından biri de bu. Hata yapacaktır, yapmalıdır da… Öğrenirken hata yapmadan olmuyor."

Arda: "Zor bir süreçti..."

Galatasaray A Takımı kaptanı Arda Turan, Giresunspor maçından önce sakatlığına ilişkin: "Sakatlığım sert bir sakatlıktı açıkçası. Ameliyat olsam mı olmasam mı diye sağlık ekibimizle çok fazla istişare ettik. Ameliyat olsaydım 7 8 ay sürebilirdi. Ağrılarım da vardı ama hocam müsaade etti, takım arkadaşlarımın yanında olabildim. Fatih Terim okulunda biraz daha eğitim alma fırsatı buldum. Açıkçası bana iyi geldi. Bazı şeylerde hayır vardır diyoruz ya, öyle oldu. Yapılması çok zor, sabır isteyen bir şey yapıyoruz. Galatasaray’ın kurtuluşunun bir taraftar olarak bu olduğunu düşünüyorum. Kolay değil. Bugün Juventus da bu süreçten geçiyor" ifadelerini kullandı. 

Güncel Puan Durumu

Galatasaray, ligin ilk yarısında oynadığı 19 maçtan sadece 27 puan toplayabilerek beklentilerin bir hayli altında kaldı. 10. sırada yer alan sarı kırmızılılar, küme hattından 12; liderlik potasından 19 puan uzakta. Takımın ligdeki iddiasını sürdürebilmek için galibiyet serisine ihtiyacı var. Giresunspor ise, 19 maçta 22 puan toplayarak 14. sırada konumlandı. Teknik direktör Hakan Keleş’le sezona kötü bir başlangıç yapan Karadeniz temsilcisi, devam eden bölümde 6 galibiyet 4 beraberlik alarak küme hattından uzaklaştı. Son 2 maçını kaybeden Giresunspor’un da hedefi İstanbul’dan 3 puanla ayrılmak.

Galatasaray NEF Stadyumu'nun kapıları saat 17.00'de taraftara açıldı.

Giresunspor, 11. dakikada Magomed Suleymanov'un attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda Galatasaray'ın genç oyuncusu Işık Kaan Arslan sakatlık nedeniyle sahayı terk etmek zorunda kaldı.

Giresunspor, ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. 

Galatasaray Galibiyete Hasret

Son 8 maçında sadece 1 kez galibiyet alabilen Galatasaray, Giresunspor maçında çıkış arıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in cezası da bu istatistikte etkili olurken, Giresunspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Eğer Karadeniz temsilcisi sahadan galibiyetle ayrılırsa, sarı kırmızılıların galibiyet hasreti uzayacak. Terim'in takımı, en son Antalyaspor karşısında 3 puan almayı bilmişti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ